#MooiDichtbij in het Rijk van Nijmegen

#MooiDichtbij

Vind je Australië nog een brug te ver, kom dan gewoon naar Nijmegen! De Waalbrug lijkt een kopie van de Sydney Harbour Bridge, maar dan een stuk dichterbij.
Vanaf de Waalbrug kijk je uit op zowel de mooie, groene kant van de stad als de skyline van de bruisende centrum.

Heb jij ook zo'n foto-vergelijking? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! 

Meer #MooiDichtbij in het Rijk van Nijmegen ❤️

 

*De afstanden zijn berekend vanaf Amsterdam

© Photography Jurjen Drenth

DEEL JOUW #MOOIDICHTBIJ

En zo zal je zien; je hoeft niet ver te gaan om mooie dingen te ontdekken. We zoeken bijzondere plekken in het Rijk van Nijmegen die lijken op bestemmingen in het buitenland. Doe je mee? Verras ons met jouw dubbelganger-locatie in het Rijk van Nijmegen. 

Doe je mee met de #MooiDichtbij foto-challenge? Post je zelfgemaakte foto met #MooiDichtbij en wie weet zie je jouw eigen foto binnenkort langskomen op onze socialmediakanalen (met credits natuurlijk!).

Lees hier meer over de spelregels. 

Lees verder

Ontdek het Rijk van Nijmegen zelf!

In het Rijk van Nijmegen ervaar je de rijkdom van een levendige historie, omgeven door glooiende natuur. Zo geeft een wandeling langs de wijngaarden en over de heuvels bij Groesbeek je instant ontspanning. Richting het westen proef je hoe vruchtbaar de Betuwe is en droom je weg in het romantische Land van Maas en Waal.

Volg de Romeinen in Nijmegen en struin daarna langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de oudste stad van Nederland. Vanaf de Waalkade loop je - via wandelbrug de Ooypoort - zo de natuur in en strandjes op. Of steek met één van de drie stadsbruggen de Waal over naar het indrukwekkende Rivierpark.

48 UUR IN HET RIJK VAN NIJMEGEN

Een duik in de geschiedenis of in een stomend bubbelbad. Struinen door de oudste winkelstraat van Nederland of langs de oevers van de Waal. Actief op de fiets of de golfbaan of juist heerlijk achterovergeleund op een terrasje of in een wijngaard.

Het Rijk van Nijmegen kán je voor dilemma’s zetten. Of je boekt een nachtje – of 2, 3 – bij één van de hotels, B&B’s, vakantiehuisjes of campings in de regio. En neemt lekker de tijd om te genieten van het Rijk van Nijmegen in ál zijn facetten.

Lees verder
Ontdek het zelf

Spelregels

Wil je meedoen en een foto-vergelijking inzenden​? Houd er rekening mee dat:  

  • Wanneer je een afbeelding inzendt, is het van belang dat het gaat om een eigen geschoten danwel beeld dat rechtenvrij aangeschaft is / kan worden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, kan dit beeld gebruikt worden voor promotiedoeleinden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, je altijd wordt vermeld in de post waarin dit beeld verwerkt wordt.

Stuur je afbeelding in via ons Facebook- of Instagramkanaal. Misschien zie je je eigen foto wel langskomen binnenkort!