#MooiDichtbij in het Rijk van Nijmegen

#MooiDichtbij

Als je op de Grote Markt staat kan je niet om de Nijmeegse iconen heen. Je vindt er namelijk De Waagh, een historisch en vooral imposant pand uit 1612. En niet te missen: de Stevenskerk die er met kop en schouders bovenuit steekt.

Heb jij ook zo'n foto-vergelijking? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! 

Meer #MooiDichtbij in het Rijk van Nijmegen!

DEEL JOUW #MOOIDICHTBIJ

En zo zal je zien; je hoeft niet ver te gaan om mooie dingen te ontdekken. We zoeken bijzondere plekken in het Rijk van Nijmegen die lijken op bestemmingen in het buitenland. Doe je mee? Verras ons met jouw dubbelganger-locatie in het Rijk van Nijmegen. 

Doe je mee met de #MooiDichtbij foto-challenge? Post je zelfgemaakte foto met #MooiDichtbij en wie weet zie je jouw eigen foto binnenkort langskomen op onze socialmediakanalen (met credits natuurlijk!).

Lees hier meer over de spelregels. 

Lees verder

Ultiem ontspannen in het Rijk van Nijmegen

De oude Romeinen deden het al vaak en uitgebreid: heerlijk relaxen en jezelf – laten – verwennen in een badhuis. Een goede gewoonte, die je in het Rijk van Nijmegen volop kunt navolgen in spa’s, sauna’s en thermen. Actief ontspannen doe je op de golfbanen, terwijl je geniet van de bijzondere natuur om je heen. 

Lees verder
Ontdek het zelf

Spelregels

Wil je meedoen en een foto-vergelijking inzenden​? Houd er rekening mee dat:  

  • Wanneer je een afbeelding inzendt, is het van belang dat het gaat om een eigen geschoten danwel beeld dat rechtenvrij aangeschaft is / kan worden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, kan dit beeld gebruikt worden voor promotiedoeleinden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, je altijd wordt vermeld in de post waarin dit beeld verwerkt wordt.

Stuur je afbeelding in via ons Facebook- of Instagramkanaal. Misschien zie je je eigen foto wel langskomen binnenkort!