#MooiDichtbij in het Rijk van Nijmegen

#MooiDichtbij

Tussen Beek, Berg en Dal en de Nederlands-Duitse grens vind je de Duivelsberg. Deze 76 meter hoge heuvel is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. De bekendste route in dit gebied is de N70 wandelroute. Deze wandelroute voert je over acht ‘bergen’, waaronder de Duivelsberg. Je wandelt langs bossen, polder, laantjes en rivieren. Heb jij deze route al eens gewandeld?

Heb jij ook zo'n foto-vergelijking? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen! 

Meer #MooiDichtbij in het Rijk van Nijmegen!

© Photography Jurjen Drenth

DEEL JOUW #MOOIDICHTBIJ

En zo zal je zien; je hoeft niet ver te gaan om mooie dingen te ontdekken. We zoeken bijzondere plekken in het Rijk van Nijmegen die lijken op bestemmingen in het buitenland. Doe je mee? Verras ons met jouw dubbelganger-locatie in het Rijk van Nijmegen. 

Doe je mee met de #MooiDichtbij foto-challenge? Post je zelfgemaakte foto met #MooiDichtbij en wie weet zie je jouw eigen foto binnenkort langskomen op onze socialmediakanalen (met credits natuurlijk!).

Lees hier meer over de spelregels. 

Lees verder

48 UUR IN HET RIJK VAN NIJMEGEN

Een duik in de geschiedenis of in een stomend bubbelbad. Struinen door de oudste winkelstraat van Nederland of langs de oevers van de Waal. Actief op de fiets of de golfbaan of juist heerlijk achterovergeleund op een terrasje of in een wijngaard.

Het Rijk van Nijmegen kán je voor dilemma’s zetten. Of je boekt een nachtje – of 2, 3 – bij één van de hotels, B&B’s, vakantiehuisjes of campings in de regio. En neemt lekker de tijd om te genieten van het Rijk van Nijmegen in ál zijn facetten.

Lees verder
Ontdek het zelf

Spelregels

Wil je meedoen en een foto-vergelijking inzenden​? Houd er rekening mee dat:  

  • Wanneer je een afbeelding inzendt, is het van belang dat het gaat om een eigen geschoten danwel beeld dat rechtenvrij aangeschaft is / kan worden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, kan dit beeld gebruikt worden voor promotiedoeleinden.
  • Wanneer je een afbeelding inzendt, je altijd wordt vermeld in de post waarin dit beeld verwerkt wordt.

Stuur je afbeelding in via ons Facebook- of Instagramkanaal. Misschien zie je je eigen foto wel langskomen binnenkort!