Thuis genieten van je favoriete restaurant

De horeca is nog steeds dicht: een enorme klap voor alle horecaondernemers. Maar zware tijden maken creativiteit los! Veel ondernemers schakelden over op afhalen en bezorgen. Op deze manier kun jij thuis genieten van de lekkere gerechten en steun je tegelijkertijd je favoriete restaurant of koffietentje. We zetten een aantal mogelijkheden in het Rijk van Nijmegen onder elkaar.

Café Restaurant De Vereniging
In deze periode kun je bij Café Restaurant De Vereniging in Elst gerechten afhalen om een compleet driegangen diner te serveren. En om het helemaal af te maken kun je zelfs een bijpassende fles wijn bestellen en afhalen.

Restaurant De Hemel
Eigenaar Selmar de Roo van onder andere Hotel Credible en Restaurant De Hemel in Nijmegen is ook overgeschakeld op afhaal. De chef-kok verzorgt elke week een nieuwe menu! Kies bijvoorbeeld voor een do it yourself burger pakket of compleet dim sum menu. Je betaalt via iDeal en haalt je maaltijd op bij Credible of In de Kazerne.

‘t Zwaantje

Herberg Restaurant ’t Zwaantje in Mook verandert tijdelijk in ’t Zwaantje to go. Op deze manier kun je tijdens een mooie wandeling of fietstocht toch genieten van iets lekkers onderweg. Je kunt het natuurlijk ook mee naar huis nemen! Je hebt de keuze uit verschillende boxen voor ontbijt, lunch of borrel. Speciaal voor kinderen is er de Dirk Das Doos, waar behalve broodjes, beleg en een pakje chocomelk ook nog een leuke verrassing in zit.

Lees verder

Café De Zon
Deze gezellige dorpskroeg in Lent opent speciaal voor de liefhebbers van warme dranken haar deuren op zaterdag en zondag. Zo kunnen wandelaars en fietsers toch een beetje opwarmen met een lekkere cappuccino of verse gemberthee. Goed om te weten als je één van deze dagen een frisse neus gaat halen.

Oortjeshekken
Het restaurant van Hotel Oortjeshekken in Ooij is momenteel alleen geopend voor hotelgasten, maar als je hier niet verblijft, kun je wel allerlei lekkers afhalen. Bestel bijvoorbeeld een picknickpakketje voor tijdens een wandeling of fietstocht door de Ooijpolder of haal ter plekke een stuk appeltaart of een lekkere hotdog af. Je kunt hier dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur terecht.

‘t Hoogstraatje

De pannenkoeken van Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje in Nijmegen hoef je niet te missen! Dagelijks tussen 12.00 en 19.30 uur kun je deze afhalen, net als poffertjes, koffie of broodjes voor de lunch. Je bestelling geef je telefonisch door en kom je op de afgesproken tijd ophalen.

Lees verder

Gelderse Poort

Koffie- en eethuis De Gelderse Poort in Millingen is elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur geopend voor het afhalen van pannenkoeken. Maar dat is niet alles! Je kunt er ook voor kiezen om een lekker ontbijtje thuis te laten bezorgen. Een standaard ontbijt met onder andere een croissant, een broodje, een pakje sap, een eitje, brie en divers zoet beleg kost €13,50.

Lees verder

De Wolfsberg
Bij restaurant De Wolfsberg in Groesbeek kun je verschillende voor-, hoofd- en nagerechten afhalen, waaronder gebakken schelvisfilet en ossenhaaspuntjes. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Daarnaast is het dagelijks mogelijk om koffie, warme chocolademelk, glühwein, bananenbrood, chocoladetaart en worstenbroodjes to go te halen.

Don Pablo

Don Pablo en Casa': Afhaal-en bezorgdienst! Don Pablo is gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken, naast de Mexicaanse keuken is het assortiment uitgebreid met Argentijnse grillgerechten, tapas en exotische cocktails. Bestellen bij Don Pablo is mogelijk van 16:00 tot 21:00 uur, bezorgen is tussen 17:00 en 22:00 uur. Bekijk snel de menukaart voor de mogelijkheden!