Het Geheim van Millingen

Type: Wandelroute
Afstand: 5,7 km

Het Geheim van Millingen

Type: Wandelroute
Afstand: 5,7 km

Een avontuurlijke speurroute met een spannende opdracht op de plek waar de Rijn ons land binnenstroomt. Kan jij het mysterie oplossen?

Een echte speurroute voor jonge avonturiers! 

Met hulp van een plattegrond en ontdekkaarten ga je op zoek naar twintig codes. Deze codes zijn nodig om de sleutel van de geheimzinnige schilderkist van kunstschilder Victor Visch te vinden. ‘Het geheim van Millingen’ is een afwisselende route langs de mooiste plekken van het dorp. Het fictieve verhaal achter deze route gaat over de grootvader van kunstschilder Victor Visch. Deze maakte een begin aan 10 schilderijen rondom Millingen en kleinzoon Victor maakte de schilderijen af. Deze tien werken, die als afbeelding in het deelnamepakket te vinden zijn, geven aanwijzingen over de vindplaatsen van de codes.

Tip : Een goede pauzelocatie is de grote Romeinse speeltuin

Route is te volgen met de plattegrond in het deelnamepakket en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Jongere kinderen kunnen aansluiten en met een aangepast werkblad in het deelnamepakket actief meedoen.

Deelnamepakket met route verkrijgbaar in Millingen aan de Rijn : ma t/m vr: Kulturhus, Den Ienloop, Heerbaan 115. za en zo: Restaria Leontina, Burg Eijckelhofstraat 1 en Romeinse speeltuin aan het Ons Genoegenpad.
Verkoopprijs: voor € 3,50 per persoon incl. ijsje, overtocht met voetveer en kleine verrassingsherinnering.

Let op: de route is van 1 april t/m 1 november toegankelijk.

Afstand
5,7 km

Dit ga je zien

Startpunt: Heerbaan 115
6566 EG Millingen aan de Rijn
Eindpunt: Heerbaan 115
Millingen aan de Rijn

Kenmerken