Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Solo Stories, Emma wil Leven


Waar:
De Lindenberg

Wanneer:
t/m 19 april

Gebaseerd op de indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius.

 

‘Emma wil leven’ is een intens en intiem portret, geschetst door de makers van ‘LEEF’, ‘PAAZ’ en het afgelopen seizoen met…

Lees verder

Gebaseerd op de indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius.

 

‘Emma wil leven’ is een intens en intiem portret, geschetst door de makers van ‘LEEF’, ‘PAAZ’ en het afgelopen seizoen met vijf sterren bekroonde ‘Ma’. Actrice Lisse Knaapen kruipt in deze tragikomische solo in de huid van Emma, een slimme, sportieve en grappige jonge vrouw. Maar Emma weegt slechts veertig kilo en is volgens haar ouders en artsen ernstig ziek. Hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen is er iets dat sterker is: de stem van anorexia. In haar hoofd is een strijd gaande op leven en dood. Is Emma in staat om weerstand te bieden aan alle negatieve gedachten? Lisse Knaapen toont de twijfels, angsten en geestige observaties van een jonge vrouw die verlangt naar controle, maar daardoor die controle juist verliest. ‘Emma wil leven’ is gebaseerd op de gelijknamige en indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius en op gesprekken met betrokkenen en (ervarings)deskundigen.

script: Marc Veerkamp | regie: Benno Hoogveld | spel: Lisse Knaapen

NRC Handelsblad over de gelijknamige documentaire: “Indrukwekkende documentaire over anorexia.”

HP/De Tijd over de gelijknamige documentaire: “Een diep ontroerend verhaal over een tienermeisje dat in de greep wordt gehouden door een vreselijke ziekte.”

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Lees minder

Prijzen

  • € 17,50
Solo Stories, Emma wil Leven

Hier ga je heen