De Grote Vijf Millingerwaard - bever


Waar:
Kekerdom

Wanneer:
vrijdag 19 augustus

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Millingerwaard
Botsestraat 100
6579 JC Kekerdom
Plan je route
Afstand:

Grote vijf Beversafari
De bever… het grootste knaagdier van Europa. Dit dier wordt ook wel gezien als de derde ‘grote grazers’ in de uiterwaarden, naast paa…

Grote vijf Beversafari
De bever… het grootste knaagdier van Europa. Dit dier wordt ook wel gezien als de derde ‘grote grazers’ in de uiterwaarden, naast paarden en runderen. In 1994 werden de eerste bevers losgelaten in de Gelderse Poort. En het gaat goed met de bevers hier. Bijna overal waar de combinatie van voedsel en water aanwezig is leven bevers. Maar vind ze maar eens… Bevers zijn vooral ’s nachts actief en de beste kans om ze te zien is dan natuurlijk ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat. Op verschillende plekken in de Gelderse Poort maak je een redelijke kans om ze te zien vanaf de oever. Het mooist is het om bevers te kijken vanuit een kano. Op het water van de Millingerwaard krijg je echt het gevoel dat je in een ruig rivierenlandschap bent. Machtige populieren en wilgen groeien aan de ene kant. Moerasruigtes met geurende watermunt en bloeiende gele lissen op de andere oever. Een buitengewone belevenis!

De beversafari’s vinden dit jaar plaats op 19, 26 en 28 augustus en 2 en 4 september. Meld je snel aan, want vol is vol!

Wanneer

  • Vrijdag 19 augustus 2022 17.45 - 22.00 uur

Prijzen

  • € 38,50

Hier ga je heen