Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Remco Veldhuis, Lang verhaal kort


Waar:
De Lindenberg

Wanneer:
t/m 26 september 2019

Een komische snelcursus bijbelkunde.

Altijd al eens iets willen weten van die net zo vaak opgehemelde als vervloekte Bijbel, maar er nooit aan toegekomen om hem te lezen? Heb je geen idee waar je de tijd, het geduld en de rust vandaan moet halen om eindelijk een mening te hebben over dat boek dat al eeuwen een gigantische invloed op de wereld heeft? Dan heeft Remco Veldhuis nu de oplossing voor je met Lang verhaal kort, waarin hij op z’n eigen, komische wijze een snelcursus bijbelkunde geeft. Ver van de gebaande paden, door een gids die net zo twijfelt over de inhoud als jij. Terwijl de klok onverbiddelijk door tikt, komt hij de mooiste maar ook de verschrikkelijkste verhalen tegen. En uiteindelijk ook zichzelf. “De gave verteller die Veldhuis is, maakt van Lang verhaal kort een i…

Lees verder

Een komische snelcursus bijbelkunde.

Altijd al eens iets willen weten van die net zo vaak opgehemelde als vervloekte Bijbel, maar er nooit aan toegekomen om hem te lezen? Heb je geen idee waar je de tijd, het geduld en de rust vandaan moet halen om eindelijk een mening te hebben over dat boek dat al eeuwen een gigantische invloed op de wereld heeft? Dan heeft Remco Veldhuis nu de oplossing voor je met Lang verhaal kort, waarin hij op z’n eigen, komische wijze een snelcursus bijbelkunde geeft. Ver van de gebaande paden, door een gids die net zo twijfelt over de inhoud als jij. Terwijl de klok onverbiddelijk door tikt, komt hij de mooiste maar ook de verschrikkelijkste verhalen tegen. En uiteindelijk ook zichzelf. “De gave verteller die Veldhuis is, maakt van Lang verhaal kort een indrukwekkende theatrale gebeurtenis, die bruist van de relativering.” (Algemeen Dagblad ****)

regie: Maarten van Voornveld | scenario: Maarten van Voornveld en Remco Veldhuis

De Telegraaf ***
“In ‘Lang verhaal kort’ raast hij door de complete Bijbel; van Adam en Eva tot de wederopstanding van Jezus. (…) De cabaretier voelt zich duidelijk op zijn gemak op het podium en stapelt soepeltjes de ene dikke oneliner op de ander.”

Algemeen Dagblad ****
“Veldhuis houdt zijn ‘preek’ licht en humorvol en mijdt een avondje Bijbelstudie. (…) De gave verteller die Veldhuis is maakt van ‘Lang verhaal kort’ een indrukwekkende theatrale gebeurtenis, die bruist van de relativering.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Lees minder

Prijzen

  • € 21,00
Remco Veldhuis, Lang verhaal kort

Hier ga je heen