Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Fietstocht door het Land van Maas en Waal


Waar:
Kasteel Hernen

Wanneer:
t/m 16 augustus

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Kasteel Hernen
Kasteel Hernen
Dorpsstraat 40
6616 AH HERNEN
Plan je route
Afstand:

Op de fiets genieten van het prachtige Land tussen Maas en Waal. Voor wie van fietsen houdt, maar ook af en toe van het zadel af wil, is deze tocht een aanrader. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op vrijdag 16 augustus een fietstocht door het Land van Maas en Waal. De boswachter neemt de fietsers vanaf kasteel Hernen …

Lees verder

Op de fiets genieten van het prachtige Land tussen Maas en Waal. Voor wie van fietsen houdt, maar ook af en toe van het zadel af wil, is deze tocht een aanrader. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op vrijdag 16 augustus een fietstocht door het Land van Maas en Waal. De boswachter neemt de fietsers vanaf kasteel Hernen via een afwisselend landschap mee naar vogelparadijs ‘de Liendense Waard’ en naar de Batenburgse molen. In het historische stadje Batenburg worden de overblijfselen van kasteel Batenburg bezocht. Over mooie dijken en via rustige wegen gaat de tocht verder via Horssen naar Bergharen. Even de benen strekken en van het zadel af, want hier wordt een (korte) wandeling over de rivierduinen gemaakt. Binnendoor gaat de fietstocht weer terug naar Kasteel Hernen. Deze tocht is een ware belevenis, met bezoek aan meerdere locaties van Geldersch Landschap & Kasteelen. Deelnemers dienen zelf voor een fiets en eten en drinken voor onderweg te zorgen.

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats van kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen. Duur: ca. 6 uur. Afstand: ca. 45 km. Deelname: 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Anton van der Velde, tel. 06-16651048 of Cor Custers, tel. 06-44380502.

Lees minder

Prijzen

  • Deelname: 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten.

Hier ga je heen