Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Place


Waar:
LUX Nijmegen

Wanneer:
t/m 12 juli 2018

Aan een tafeltje achterin café-restaurant The Place zit dag in dag uit een mysterieuze man.

Hier ontvangt hij zijn klanten, die hij helpt gelukkig te worden. Hij kan de meest onmogelijke wensen realiseren. Een mooier u…

Lees verder

Aan een tafeltje achterin café-restaurant The Place zit dag in dag uit een mysterieuze man.

Hier ontvangt hij zijn klanten, die hij helpt gelukkig te worden. Hij kan de meest onmogelijke wensen realiseren. Een mooier uiterlijk, een kind genezen, weer kunnen zien  of God hervinden, alles is mogelijk. In ruil voor de hulp van de zwijgzame man moeten ze een opdracht tot een goed einde brengen. De opdrachten zijn vaak wreed en interferen met wat hij van andere klanten eist. Wanhopig in hun zoektocht naar geluk zijn de klanten soms bereid een hoge prijs te betalen. Ondertussen houdt de man alles bij in zijn notitieboekje. Hoe ver durven ze te gaan om hun wensen uit te laten komen? Een film over het streven naar geluk en liefde, de acceptatie van het onherroepelijke en de onmogelijke dilemma’s waarvoor iedereen komt te staan.

The Place is gebaseerd op de Amerikaanse televisieserie The Booth at the End (2011-2012). Deze Italiaanse remake is geregisseerd door Paolo Genovese (Perfetti sconosciuti, Immaturi). De hele film speelt zich af in het café, en weet toch op een levendige wijze de verhalen van de klanten te vertellen. Met onder andere Alba Rohrwacher (Hungry Hearts), Valerio Mastandrea (Nine) en Marco Giallini (ACAB – All Cops Are Bastards). Deze drie speelden ook al samen in Genovese’s film Perfetti sconosciuti (2016).

Lees minder

Prijzen

  • Regulier tarief.

Hier ga je heen