Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Tim Fransen UITGESTELD, Nieuw programma (try-out)


Waar:
De Lindenberg

Wanneer:
t/m 9 april

Deze voorstelling proberen we te verplaatsen naar een latere periode. Heb je kaarten? Zodra we de nieuwe datum weten nemen we contact met je op. Meer informatie over de verplaatsingen van onze voorstellingen in de periode van 13 maart t/m 1 juni 2020 lees je hier​​​​​​​

Een avondje klooien met Tim.

Hij stond voor uitverkochte zalen, liet de pers struikelen over de superlatieven en won voor zijn debuutprogramma Het failliet van de moderne tijd de Neerlands Hoop 2016. Maar na twee fantastische theaterprogramma’s…

Lees verder

Deze voorstelling proberen we te verplaatsen naar een latere periode. Heb je kaarten? Zodra we de nieuwe datum weten nemen we contact met je op. Meer informatie over de verplaatsingen van onze voorstellingen in de periode van 13 maart t/m 1 juni 2020 lees je hier​​​​​​​

Een avondje klooien met Tim.

Hij stond voor uitverkochte zalen, liet de pers struikelen over de superlatieven en won voor zijn debuutprogramma Het failliet van de moderne tijd de Neerlands Hoop 2016. Maar na twee fantastische theaterprogramma’s, waaraan een filosofische overpeinzing ten grondslag lag, gunt Tim Fransen zichzelf even een nieuw begin. Hij wil de totale vrijheid om terug te gaan naar de kern: lol maken. Dus gaat hij een aantal maanden de kleine theaters in om te klooien. Zonder plan, zonder eindpunt. Gewoon kijken waar hij op uitkomt. Alles waar hij z’n zin van heeft, neemt hij mee richting zijn derde avondvullende voorstelling. Maar zo ver is het gelukkig nog lang niet. Eerst klooien.

Algemeen Dagblad over zijn vorige voorstelling Het Kromme Hout der Mensheid *****: 

“Meesterlijk.” (…) “Fransen neemt het publiek aan de hand door zijn wondere wereld die het meer dan waard is te betreden.” (…) “De ontroerende apotheose geeft ons, de dolende mens met als zijn feilen, nog een sprank hoop.” 

Telegraaf over zijn vorige voorstelling Het Kromme Hout der Mensheid (4,5 ster): 

“Tim Fransen is de vleesgeworden liefdesbaby van Theo Maassen en Diederik van Vleuten.” (…) “Je komt superlatieven te kort als het om Het kromme hout der mensheid gaat. De grote belofte is nu al uitgekomen.” 

Volkskrant over zijn vorige voorstelling Het Kromme Hout der Mensheid ****: 

“Fransen heeft een slim, muzikaal en zeer geestig filosofisch programma gemaakt, een fantastische opvolger van zijn debuut.” 

Dagblad van het Noorden over zijn vorige voorstelling Het Kromme Hout der Mensheid *****:

“Tim Fransen hoort bij de top. Het kromme hout der mensheid is een prachtige voorstelling. (…) Snel en verrassend in onthullende biografische verbindingen, abrupt in sublieme wendingen en met venijnige, ontregelende humor.” 

Parool over zijn vorige voorstelling Het Kromme Hout der Mensheid:

“Zijn denkvermogen staat opnieuw garant voor scherpe grappen en formuleringen, waarmee hij ons een blik achter de wereldgeschiedenis gunt.” 

NRC over zijn vorige voorstelling Het Kromme Hout der Mensheid:

“Hoogepunt van de voorstelling is het prachtige slotverhaal over zijn ontmoeting met een Russische filosoof in Kaliningrad. (…) In dit verhaal komen persoonlijke zoektocht en politiek engagement prachtig samen.”

Coen Verbraak in Radio 1-Rubriek Het Allermooiste over zijn vorige voorstelling Het Kromme Hout der Mensheid

“Fenomenaal programma.” (…) “IJzersterk, intelligent topcabaret.” (…) “Imponerend om te zien dat een man van 29 zich al moeiteloos aan de top van het cabaret weet te positioneren. Een echte aanrader.” 

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Lees minder

Prijzen

  • € 16,50

Hier ga je heen