Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Grimm door ISH & The Junior Company van het Nationale Ballet

a9bde38b-f058-4e28-832f-f8995495f023.jpg

Contact

Adres:
Keizer Karelplein 32 H
6511 NH NIJMEGEN
Plan je route
Afstand:
Na het enorme succes van 'Narnia' slaan de balletdansers van de Junior Company en de hiphoppers van ISH opnieuw de handen ineen voor een zinderende dansproductie: GRIMM.

Twee jongens belanden in een fantasiewereld, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de Heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen. In een geestige parade van sprookjesfiguren denderen allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.In een compleet nieuwe bewerking maken Marco G…
Lees verder
Na het enorme succes van 'Narnia' slaan de balletdansers van de Junior Company en de hiphoppers van ISH opnieuw de handen ineen voor een zinderende dansproductie: GRIMM.

Twee jongens belanden in een fantasiewereld, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de Heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen. In een geestige parade van sprookjesfiguren denderen allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.In een compleet nieuwe bewerking maken Marco Gerris en Ernst Meisner een compilatie van 'the best of' Grimm-verhalen, doorspekt met magie en eigentijdse elementen. GRIMM is opnieuw een spannende samenwerking van de Junior Company met ISH Dance Collective, na het enorme succes van Narnia. Balletdansers en hiphoppers dansen samen in een nieuwe, eigen dansstijl, waarbij ze elkaar uitdagen en verrassen.
Lees minder

Prijzen

  • van € 17,00 tot € 22,00

Locatie