Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Roze Zomer – Heartstone


Waar:
LUX Nijmegen

Wanneer:
t/m 10 augustus 2018

Thor en Kristjan zijn twee onafscheidelijke vrienden in een afgelegen IJslands vissersdorp. Hoe mooi het ruige landschap daar ook is, toch slaat de verveling tijdens de lange zomermaanden vaak toe.

Ze vissen een beetje, hangen rond op de autosloop en kijken naar sexy beeldkaartjes, zoals pubers dat met elkaar doen. Thuis hebben ze het geen van beiden leuk, daardoor trekken ze veel met elkaar op. Ook al is Kristjan een kop groter dan Thor en begint Kristjan al echt op een man te lijken, toch is het Thor die het meest aan meisjes denkt en gek is op Beta. Om geen spelbreker te zijn maakt Kristjan werk van Beta’s vriendin Hanna. Maar tijdens een spelletje Truth or Dare wordt het duidelijk dat Kristjans affectieve gevoelens vooral gericht zijn op zijn vriend. Een schokkende gebeurtenis zet hun trouwe vriendschap zwaar onder druk.…

Lees verder

Thor en Kristjan zijn twee onafscheidelijke vrienden in een afgelegen IJslands vissersdorp. Hoe mooi het ruige landschap daar ook is, toch slaat de verveling tijdens de lange zomermaanden vaak toe.

Ze vissen een beetje, hangen rond op de autosloop en kijken naar sexy beeldkaartjes, zoals pubers dat met elkaar doen. Thuis hebben ze het geen van beiden leuk, daardoor trekken ze veel met elkaar op. Ook al is Kristjan een kop groter dan Thor en begint Kristjan al echt op een man te lijken, toch is het Thor die het meest aan meisjes denkt en gek is op Beta. Om geen spelbreker te zijn maakt Kristjan werk van Beta’s vriendin Hanna. Maar tijdens een spelletje Truth or Dare wordt het duidelijk dat Kristjans affectieve gevoelens vooral gericht zijn op zijn vriend. Een schokkende gebeurtenis zet hun trouwe vriendschap zwaar onder druk.

Roze Zomer
Vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus kleurt LUX roze voor de Roze Zomer. Op vrijdag 11 augustus wordt naast de voorpremière van 120 Beats Per Minute ook Appropriate Behavior vertoont. Op zaterdag 12 augustus zijn Heartstone, Raven’s Touch en Beautiful Something. Op beide dagen kan je na de film ook komen genieten van de Roze Zomerborrel, waar een speciaal aanbod geldt. Op vertoon van je filmkaartje krijg je voor €5,00 een heerlijke cocktail.

Lees minder

Prijzen

  • Regulier tarief.
Roze zomer

Hier ga je heen