Beachclub BUITEN!

Kom op badslippers Draag je fijnste strandoutfit Laat je werk en zorgen thuis Neem je vrienden mee Relax Drink een drankje Eet een hapje Praat en lach Geniet van de muziek Maak herinneringen Geniet van de zon (wel beschermd svp) Doe een dutje Ga pootjebaden Dobber op je luchtbed Nog beter: zwem je fit Bouw een zandkasteel Zoek naar schelpen Maak een wandeling Ontmoet onbekenden Snuif de zilte lucht in Ga blij en voldaan rustig naar huis Bezoek BUITEN! nog eens Begin dan (weer) bovenaan ;-)

 BUITEN!skamers
,,We willen ons verhaal niet binnenskamers houden, van…

Kom op badslippers Draag je fijnste strandoutfit Laat je werk en zorgen thuis Neem je vrienden mee Relax Drink een drankje Eet een hapje Praat en lach Geniet van de muziek Maak herinneringen Geniet van de zon (wel beschermd svp) Doe een dutje Ga pootjebaden Dobber op je luchtbed Nog beter: zwem je fit Bouw een zandkasteel Zoek naar schelpen Maak een wandeling Ontmoet onbekenden Snuif de zilte lucht in Ga blij en voldaan rustig naar huis Bezoek BUITEN! nog eens Begin dan (weer) bovenaan ;-)

 BUITEN!skamers
,,We willen ons verhaal niet binnenskamers houden, vandaar dat we het graag hier met jullie delen. Buitenskamers dus. Wij zijn Bianca Visser en Herman van Gellecum, (zaken)partners en trotse eigenaren van De Buitenpoort, het multifunctionele horecabedrijf in het centrum van Huissen. Al langer liepen we met het idee rond om een nieuwe zaak te starten, mede op initiatief van een goede vriend van ons. Deze plek leek ons zeer geschikt voor ons kleine, maar fijne strandzaak. Er is veel ruimte rondom ons heen. Het is er groen en bovendien is het mooi gelegen aan het water. Huissen mag trots zijn op dit natuurbad.
Met een etnhousiaste gemeente en vooral door de onvermoeibare en gepassioneerde hulp van een aantal lokale topbedrijven lukte het om onze strandzaak te realiseren. BUITEN! opende 9 juni 2019, hartje zomer. Het eerste (halve) seizoen was even intensief als geweldig. We kijken er naar uit om samen met ons team en alle bezoekers een nog beter en mooier nieuw en vooral volledig seizoen te beleven. Graag tot ziens!’’

BUITEN!de deur eten

Goed plan! ;-) Zie hier onze kaart!

BUITEN!tap
Ja, we hebben bier van de tap! Twee soorten; het premium pils Hertog Jan -in die stijlvolle en ranke glazen- en een wisselend seizoensbier, nu is dat het lekkere Leffe Blond. Bieren (ook de diverse andere soorten op fles, zoals die fantastische Franziskaner Weizen) zijn bij BUITEN! binnen te bestellen, net als alle overige dranken overigens ;-) Betalen kan alleen met pin, ofwel cashless. Want voor onze veiligheid én die van jullie werken we niet met contant geld. Dank voor jullie begrip!

BUITEN!tijd
Met 21 graden Celsius en hoger en liefst een zonnetje, gedurende het seizoen (april-oktober) geheid open. Maar ja, we leven wel in Nederland. Ofwel, twijfelachtig weer ;-) Dus wil je naar BUITEN! check dan eerst even deze site, of Insta of Facebook. Volg ons op deze site en de socials en wees altijd op de hoogte! Over tijd gesproken, we openen meestal rond 11.00 uur en sluiten om 22.00 uur.

BUITEN!bad
Het familiebedrijf Heijting uit Huissen is eigenaar van het zogeheten Zwanewater, de zwemplas waaraan BUITEN!. In de volksmond wordt het ook wel Zwanebad genoemd, verwijzend naar het stadswapen van Huissen, waarop een zwaan prijkt. De kwaliteit van het water, dat in de Huissensche Waarden is gelegen tussen Looveerweg en Nederrijn, hoort al jarenlang tot de top3 van natuurbaden in Gelderland. Op Zwemwater.nl, een gezamenlijke site van alle instanties die het water beheren, staat vermeld dat de kwaliteit de laatste jaren in de hoogste van de vijf klasses is ingedeeld: uitstekend.
Overigens zijn er enkele verboden ingesteld door de overheden t.a.v. van het gebied waar BUITEN! deel van uitmaakt. Die kun je lezen op het bord bij de entree. Onder meer dat honden niet zijn toegestaan. Dit geldt ook voor BUITEN! We riskeren anders een boete. Dank voor jullie begrip.

BUITEN!feest
Jouw persoonlijke hotspot die je wilt delen! Voor iedere gelegenheid, we hebben ideeën te over en er ook al behoorlijk veel gerealiseerd. Onze suggesties: Vier je verjaardag met familie en vrienden aan de rand van het water. Tover je vriendinnenafspraakje om in een cavabrunch met de zon op jullie gezichten. Houd die vergadering met je collega’s niet op kantoor, maar middels een powerontbijt waarbij de wind die door jullie creatieve breinen waait.
Borrel met je maten met een bucket Corona’s en bitterballen met de voetjes in het zand. En wat te denken van een Ibiza-style-bruiloft, een luxe lunch met zakenrelaties onder de parasol(s) of een avondlijke bedrijfsparty inclusief barbecue? Heb je zelf een idee? Er kan veel! Bel de BUITEN!lijn (06-25208352) of mail naar info@debuitenpoort.nl. Of spreek gerust ons of een van de medewerkers van Team BUITEN! aan. Wij/Zij helpen je graag verder.

BUITEN!activiteiten
Behalve dat je je rust pakt bij BUITEN! is er ook genoeg te zien en te beleven. En zelfs om actief te zijn. Op onze hagelnieuwe jeu-de-boules banen bijvoorbeeld. Ook even de boel de boel laten? Vraag aan de bar naar de mogelijkheden.
De week lekker afsluiten doe je tijdens onze vrijdagmiddagborrel; BUITEN!werktijd. Met dj Kinki Sminki, die je met relaxte en zomerse deuntjes (al dan niet vanaf vinyl) met je voeten in het zand het weekend laat voelen!
Je spieren voelen kan met Bootcamp en met Yoga. Als je je lichaam op deze manier wilt verwennen check dan onze site voor data en tijden. 
Op onregelmatige dagen en tijden kun je bij ons genieten van easy listening live zang, soms begeleid door muzikant op bijvoorbeeld akoestische gitaar. Volg ons op Insta en Facebook en weet wanneer er welke BUITEN!activiteit is.

Openingstijden

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Met 21 graden Celsius en hoger en liefst een zonnetje, gedurende het seizoen (april-oktober) geheid open. Maar ja, we leven wel in Nederland. Ofwel, twijfelachtig weer ;-) Dus wil je naar BUITEN! check dan eerst even deze site, of Insta of Facebook. Volg ons op deze site en de socials en wees altijd op de hoogte over data en tijden! Over tijd gesproken, we openen meestal rond 11.00 uur en sluiten om 22.00 uur.

Prijzen

  • Voor onze veiligheid én die van jullie kan er bij ons alleen cashless betaald worden. Dus met pin en/of creditcard.
  • Betaalmogelijkheden: PIN, Creditcard
  • Toelichting prijs: Goed en lekker eten en drinken van prima kwaliteit voor schappelijke prijzen. Zie onze kaart voor het assortiment en de prijzen.
    Prijsopgave voor een feest gewenst? Neem contact met ons op via telefoon of mail.

Kenmerken

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

Hier ga je heen