Wandelen in Berg en Dal

Wandelen in Berg en Dal - De mooiste doorkijkjes, wilde bevers en vennen

De gemeente Berg en Dal is aantrekkelijk door haar overweldigende landschap, rijke cultuurhistorie en bijzondere wijnbouw. Dankzij de grote hoogteverschillen, waar Berg en Dal haar naam aan ontleend, heb je prachtige vergezichten. De vele wandelpaden, de bossen en de on-Nederlandse heuvels bieden je prachtige tochten.

Je kunt ook lekker struinen en tot rust komen in de uiterwaarden. Of laat je culinair verwennen tijdens een wandeling langs een van de wijngaarden of bij een van de vele restaurants. Ook kinderen kunnen op ontdekkingstocht in het bos met de Kabouterroute!

WANDELEN OVER DE 8 BERGEN MET DE N70 WANDELROUTE

Het ontstaan van de N70 wandelroute gaat terug naar 1970, het natuurbeschermingsjaar. Deze unieke wandeling voert je over 8 ‘bergen’ met fraaie namen zoals de Boterberg, de Sterrenberg en de Duivelsberg. Ook wandel je onderweg door bossen en biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. De totale route is circa 16 kilometer lang. Je kunt ook een deel hiervan wandelen.

Bekijk en download de route

TO GO: Wandelroutes - Routes in Berg en Dal

Heb je opmerkingen op een van de routes of is er iets onduidelijk? Geef het door via de Berg en Dal app of via bergendal.nl.