Wake 'n Walk Vierdaagse-slaapplaats

Slapen vlakbij de start van de Vierdaagse? Wij maken tijdelijke hotels in meerdere scholen in Nijmegen voor Vierdaagse-lopers. Dit jaar hebben we drie locaties in de fijnste scholen van Nijmegen op een paar minuten lopen van de start.

Slapen vlakbij de start van de Vierdaagse? Dat kan bij Wake ’n Walk. Wij maken tijdelijke hotels in meerdere scholen in Nijmegen voor Vierdaagse-lopers. Gezellig, prettig en dichtbij de start op de Wedren. Een bed, ontbijt, avondeten, massage en een blarenpoli onder één dak.

Dit jaar hebben we drie locaties in de fijnste scholen van Nijmegen op een paar minuten lopen van de start. Weet je niet of je wordt ingeloot? Dat maakt niet uit, met onze annuleringsmodule kan je gewoon annuleren als je onverhoopt toch wordt uitgeloot.

Meer weten? Ga naar www.wakeandwalk.nl en boek snel jouw slaapplaats.

Dit ga je doen

phpbH7PMA

Wake 'n Walk Vierdaagse-slaapplaats

Tijdens de Vierdaagse maken wij het je naar de zin. Er staat een comfortabel bed met deken en kussen klaar voor je, met ’s ochtends een ontbijtbuffet waar je natuurlijk ook een lunchpakketje kan maken.
’s Avonds staat er een drie-gangen avondmaaltijd als je mee wilt eten. Op elk moment van de dag kan je iets te drinken of eten bestellen in onze gezellige kantine.

Je slaapt met een beperkt aantal mensen in een klaslokaal om een zo goed mogelijke nachtrust en privacy te garanderen. In en om het gebouw zijn genoeg douches, toiletten en wastafels.
Ook is er een team van masseurs en blarenverzorgers aanwezig, dat je net dat extra zetje kan geven.

Tarieven:

Slaapplaats Julianapark: €259,50

Slaapplaats Via Gladiola: €259,50

Slaapplaats St. Anna: €239,50

Wake 'n Walk Vierdaagse-slaapplaats

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen