Nokkie @ Hoeveveld

Op slechts 10 min met de trein ligt Nokkie @ Hoeveveld. Op een locatie met bosrijke omgeving en nabij het water. Speciaal voor de Vierdaagse biedt Nokkie @ Hoeveveld de lopers, verzorgers en supporters individuele of groepsarrangementen aan.

Op slechts 10 min met de trein ligt Nokkie @ Hoeveveld. Op een locatie met bosrijke omgeving en nabij het water. Speciaal voor de Vierdaagse biedt Nokkie @ Hoeveveld de lopers, verzorgers en supporters individuele of groepsarrangementen aan. Dit is op 10 KM van het startpunt van de vierdaagse. Het Station Mook Molenhoek bevindt zich op 950 meter van de accommodatie. Vanaf dit station bent u binnen 10 minuten op het centraal station in Nijmegen. Vandaar uit wandelt u zo naar de Wedren (het startpunt). 

Dit ga je doen

Nokkie @ Hoeveveld

Vierdaagse arrangement 2020 Nokkie @ Hoeveveld

Vanaf € 180,- kunt u vanaf maandag tot er met vrijdag verblijven. Dit is inclusief ontbijt en lunchpakket. Om uw sportieve prestaties zo goed mogelijk te ondersteunen is er de mogelijkheid een massage te boeken bij een gediplomeerd fysiotherapeut. Ook is er de mogelijkheid om al op zondag in plaats van maandag te komen.

Nokkie

Hier ga je heen