Camping Klein-Amerika

Camping Klein-Amerika is gelegen op de zuidhelling van Groesbeek. Geniet van een prachtig uitzicht over onder andere het Duitse Reichswald en de St. Jansberg.

Camping Klein-Amerika is gelegen op de zuidhelling van Groesbeek. Geniet van een prachtig uitzicht over onder andere het Duitse Reichswald en de St. Jansberg. Daarnaast is het mogelijk om een graantje mee te pikken van het leven op het platteland. Er worden verschillende seizoensgebonden producten geteeld en er is veel aandacht voor de eigen wijngaard. Honderd meter vanaf de camping ligt een op ware grote Waco-Glider die daar vanuit historisch oogpunt is geplaatst.

Tijdens de Nijmeegse vierdaagse zijn er extra plekken beschikbaar op deze camping, met ruime plaatsen en een gemoedelijke sfeer. Deze week zijn er op inschrijving (sport)masseurs aanwezig. Elk jaar hijsen we de vierdaagse vlag op de maandag en proosten we samen op alle lopers! Op de vrijdag wordt de week gezellig afgesloten met pizza, friet en broodjes hamburger en een quiz.

Dit ga je doen

Camping Klein Amerika

Vierdaagse arrangement camping Klein-Amerika

  • 7 overnachtingen
  • €175 o.b.v. 2 personen all-in
  • Reserveren via klein-amerika.nl of 06 10 60 89 87
Camping Klein Amerika

Hier ga je heen