Nijmeegse Vierdaagse 2020 bij Juliana ’31 Malden

Ben je deelnemer of verzorger aan de Nijmeegse Vierdaagse en zoek je een compleet verzorgd verblijf dicht bij de stad Nijmegen en toch de rust van een dorp? Dan ben je bij voetbalvereniging SV Juliana ’31 in Malden aan het goede adres.

Van harte welkom

Ben je deelnemer of verzorger aan de Nijmeegse Vierdaagse en zoek je een compleet verzorgd verblijf dicht bij de stad Nijmegen en toch de rust van een dorp? Dan ben je bij voetbalvereniging SV Juliana ’31 in Malden aan het goede adres en wordt je namens de 4-daagse commissie van harte welkom op ons sportpark.

Ze richten zich op het huisvesten en verzorgen van zowel individuele deelnemers (of begeleiders) aan de Nijmeegse Vierdaagse als op groepen op basis van volpension. Je kunt kiezen voor twee varianten:

1. een verblijf op de tijdelijke camping van zondag 11.00 uur tot zaterdag 11.00 uur

2. een verblijf in één van de kleedkamers van maandag 11.00 uur tot vrijdag 18.00 uur.

Voor meer informatie ga naar:  https://www.svjuliana31.nl/4daagse-camping/#

Dit ga je doen

Juliana Malden

Vierdaagse arrangement Juliana Malden

Verblijf op de camping

Ben je in het bezit van een caravan, camper of tent en vindt je het leuk om op de tijdelijke camping te verblijven, dan bent je vanaf zondag 11.00 uur van harte welkom op het sportcomplex. Heb je zelf geen caravan en wil je er een huren, dan kun je dit voor je laten verzorgen. 

 

Verblijf in een kleedkamer

Heb je behoefte aan meer comfort en gemak dan kun je ook terecht in één van de kleedkamers die tijdens de 4-daagseweek als groepsaccommodatie is ingericht. In de kleedkamers staan stapelbedden die zijn voorzien van beddengoed en hoofdkussen. Het verblijf in de kleedkamers is in beginsel van maandag 11.00 uur tot vrijdag 18.00 uur. Wil je eerder aankomen of later vertrekken dan is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk.

 

Het Vierdaagse arrangement

Aangezien de meeste gasten ‘s maandags arriveren en vrijdag(avond) vertrekken is het arrangement hierop gericht. In dit arrangement zijn het ontbijt, de lunchpakketten en het diner tijdens de wandel-dagen (dinsdag t/m vrijdag) begrepen. Kom je zondag aan, dan kun je zondag en maandag tijdens de openingstijden van de kantine voor eigen rekening gebruik maken van de keuken en bar. Wilt u zaterdag vertrekken en gebruik maken van een uitgebreid ontbijt, boek dan een blarenontbijt mee.

 

Overige faciliteiten

De auto kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van de voetbalclub. Het sportpark is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar. Voor de cooling down van de vermoeide benen is een apart zwembadje klaargezet; voor meer waterplezier een groter zwembad. Of gewoon een verfrissende drankje op het zonnige terras. Het kan allemaal bij Juliana ’31. Je kunt gratis gebruik maken van wifi.

 

Tarieven Vierdaagse arrangement 2020 (per persoon inclusief 9 %  BTW)

Verblijf in een groepsaccommodatie (inclusief stapelbed en beddengoed): € 220,00

Verblijf in eigen caravan of camper (inclusief elektra): € 200,00

Verblijf in een eigen tent (inclusief elektra): € 190,00

Blarenontbijt zaterdagochtend: € 10,00

Huur fiets tijdens verblijf: € 30,00

Parkeren op eigen terrein: gratis

Gebruik wifi: gratis

 

Juliana Malden

Hier ga je heen