Vierdaagse Accommodatie Juliana Malden

Speciaal voor deelnemers aan deze 4-Daagse bieden wij een compleet verzorgd verblijf op onze accommodatie in hartje Malden. Hier vindt u de rust van het dorp en het gemak en de nabijheid van Nijmegen met start- en finishlocatie de Wedren.

Speciaal voor deelnemers aan deze 4-Daagse bieden wij een compleet verzorgd verblijf op onze accommodatie in hartje Malden. Hier vindt u de rust van het dorp en het gemak en de nabijheid van Nijmegen met start- en finishlocatie de Wedren. Wij zijn per auto, openbaar vervoer en fiets makkelijk te bereiken. Alle gemakken van een winkelcentrum, gezondheidscentrum en horeca bevinden zich op loopafstand. U bent meer dan van harte welkom bij SV Juliana ’31.

Dit ga je doen

Juliana Malden

Vierdaagse arrangement Juliana Malden

4-Daagse arrangement: Het compleet verzorgde 4-Daagse arrangement bestaat uit een verblijf van maandag 11.00 uur tot vrijdag 18.00 uur in een groepsaccommodatie. U slaapt in een stapelbed (inclusief beddengoed en hoofdkussen) in een kleed- of andere ruimte van ons tiptop verzorgde complex. Verder is in dit arrangement 4 x ontbijtbuffet, 4 x lunchpakket en 4 x dinerbuffet inbegrepen. Uw auto kunt u gratis parkeren op het eigen parkeerterrein. Wilt u eerder komen en/of later vertrekken, geef dit bij uw aanmelding aan. Voor de cooling down van de vermoeide benen staat een apart zwembadje op u te wachten. Voor meer waterplezier een groter zwembad. Of gewoon een verfrissende drankje op het zonnige terras. Het kan allemaal bij Juliana ’31. U kunt gratis gebruik maken van onze wifi. Caravan of tent plaatsen: Wilt u meer privacy en verblijft u liever in uw eigen caravan, camper of tent? Ook dat is mogelijk. In onderling overleg stemmen we uw standplaats af. Een aansluiting voor elektra is mogelijk indien u een verlengkabel van minimaal 20 meter meebrengt. Heeft u zelf geen caravan en wilt u er een huren en dit door ons laten verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Tarieven Vierdaagse arrangement 2020 (per persoon inclusief 9 %  BTW)

  • Verblijf in een groepsaccommodatie (inclusief stapelbed en beddengoed) ….€ 215,-
  • Verblijf in eigen caravan of camper (incl. elektra)….. € 210,-
  • Verblijf in een tent (incl. elektra) …..€ 200,-
  • Voorovernachting exclusief ontbijt per dag…..€ 20,-
  • Extra nacht op vrijdag 4-daagseweek inclusief ontbijt …. € 27,50
  • Huur fiets tijdens uw verblijf …… €30,-
Juliana Malden

Hier ga je heen