Van der Valk Nuland - s' Hertogenbosch

Om alle dagen uitgerust van start te kunnen gaan heeft Hotel Nuland - ´s Hertogenbosch speciaal voor u het Nijmeegse Vierdaagse Arrangement samengesteld.

Om alle dagen uitgerust van start te kunnen gaan heeft Hotel Nuland -  ´s Hertogenbosch speciaal voor u het Nijmeegse Vierdaagse Arrangement samengesteld. De kamers van Van der Valk Hotel Nuland - ´s Hertogenbosch zijn beschikbaar voor 1 of 2 personen. Deze ruime kamers zijn voorzien van een comfortabele zithoek, bureau, ruime badkamer met ligbad en/of douche en een seperaat toilet. De kamer is tevens voorzien van telefoon, televisie, kluisje, koffie en thee service en minibar.

Let op, Van der Valk Hotel Nuland - 's Hertogenbosch is op het moment aan het verbouwen. Het is wel mogelijk om reserveringen te maken. Meer informatie over de verbouwing vind je hier.

Dit ga je doen

Vierdaagse

Vierdaagse arrangement 2020 Van der Valk Nuland - 's Hertogenbosch

€ 274,50 p.p. op basis van 2 personen (boekbaar van 20 juli 2020 t/m 25 juli 2020) 

Het arrangement bestaat uit

  • 4x Overnachting
  • 4x Ontbijtbuffet
  • 4x Drie-gangen keuzemenu
  • 1x Welkomstdrankje

Wil je na het behalen van de Nijmeegse Vierdaagse nog even bijkomen en uitrusten bieden wij je de mogelijkheid tot het boeken van een verleningsnacht zodat je uitgerust kunt uitchecken op zaterdag.  De verleningsnacht incl. ontbijt en late check out tot 13.00 uur is te boeken vanaf  89,00 euro voor een Comfort kamer.

Comfort kamer

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen