Het Buitencentrum Overasselt

Speciaal voor de Vierdaagse lopers van de Nijmeegse Vierdaagse (individueel of als groep) bieden wij in 2020 weer een arrangement aan in onze groepsaccommodatie Het Buitencentrum te Overasselt.

Speciaal voor de Vierdaagse lopers van de Nijmeegse Vierdaagse (individueel of als groep) bieden wij in 2020 weer een arrangement aan in onze groepsaccommodatie Het Buitencentrum te Overasselt. Je kunt in Het Buitencentrum verblijven vanaf zondag 19 juli t/m zaterdag 25 juli 2020. Een verblijf boeken t/m vrijdagochtend of vrijdagavond (incl. barbecue) is ook mogelijk. Wij serveren de eerste maaltijd op maandagavond.

Als extra service voor gasten van Het Buitencentrum rijden er touringcars van en naar het startpunt van de Vierdaagse in Nijmegen. Let op, dit is een betaalde dienst en is exclusief voor onze gasten en staat los van de algemene lijndiensten (een blarenpas heb je dan ook niet nodig). Tijdens het verblijf is er een massageteam aanwezig dat sport- en ontspanningsmassages aanbiedt.

Laat jezelf dus lekker verwennen in de prachtige omgeving van het Buitencentrum, waar je samen met talrijke medelopers een gezellige week zult doorbrengen.Prijs arrangement Vanaf €290,00.

Dit ga je doen

– Ontvangst met koffie, thee en koek
– Slaapplaats in groepsaccommodatie¹ of blokhutten²
-  Vier, vijf of zes overnachtingen
– Nachtelijk ontbijt vanaf 02.30 uur tot 07.00 uur
– Lunchpakket (zelf samen te stellen bij het ontbijt)
– Kopje koffie/thee in de middag
– 3-gangen diner in buffetvorm, dagelijks tussen 17.30 uur en 19.30 uur³
– Kopje koffie/thee in de avond
– Schoonmaak sanitair (2x per dag)

¹ Slaapkamers en slaapzalen met stapelbedden / ² Blokhutten met stapelbedden/³ Wij serveren de eerste maaltijd op maandagavond, bij een aankomst op zondag is een ontbijt op de maandagochtend inclusief. 

Het Buitencentrum

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen