Overnachten

Midden in de natuur - Strijk neer in het Land van Maas en Waal

Na een heerlijke dag de paden op, de lanen in, is het aangenaam neerstrijken in één van de bed and breakfasts in het Land van Maas en Waal. Zoals de Knechtenkamer in een 100 jaar oude boerderij in Puiflijk, of in de pittoresk knusse of luxe chalets van vakantieboerderij de Hoogewaard in Winssen, waar je ook terechtkunt met een groep. Liever je eigen (lucht)bed? Kampeer prachtig aan het water bij ’t Groene Eiland, De Maasterp in Appeltern of lekker kleinschalig bij Zus en Zus en op De Camping in Slijk-Ewijk.
 

 • Campings

  Heerlijk camperen in de natuur doe je in het Land van Maas en Waal! Bekijk hier de verschillende campings gelegen in de natuur of bij één van de gezellige dorpen!

  Campings
 • B&B

  Genieten van de een bijzondere locatie, een ontbijt en de gastvrijheid tijdens je verblijf? Kies dan voor één van de bed and breakfasts in het Land van Maas en Waal! 

  B&B
 • Vakantiewoningen

  Samen verblijven in het rivierenlandschap.. wie wil dat nou niet? Bekijk hier de vakantiewoningen in het Land van Maas en Waal! 

  Vakantiewoningen
 • Hotels

  Op zoek naar luxe en comfort? Kies voor één van de tophotels die het Land van Maas en Waal te bieden heeft!

  Hotels Hotel, Nijmegen, Nimma, Overnachten

Natuurlijk overnachten!

Verblijven in één van de dorpen in het Land van Maas en Waal betekent natuur bij de hand en uitgaansleven op fietsafstand. De natuur is zeer gevarieerd: de uiterwaarden langs de Maas, de Overasseltse Vennen en Heumensoord in Malden dat naadloos overgaat in het heuvellandschap rond Groesbeek. 

Lees verder
Schapen, natuur, Land van Maas en Waal

Bekijk de locaties op de kaart!