Land van Maas en Waal

 • De mooiste fietsroutes

  Ontdek hier de mooiste fietsroutes door het Land van Maas en Waal!

 • De leukste campings

  Ontdek hier de leukste campings in het Land van Maas en Waal!

 • Bekijk de UITagenda

 • Overnachten

 • ♥ Water en dijken

  Laat je meevoeren in het rivierenlandschap

  Dijkgeheimen, Land van Maas en Waal

Ga je op pad? - Check de drukteradar voor vertrek

Volg jij de kudde? Of trek jij je eigen plan? Een polonaise is leuk, maar niet als je voor je rust komt.

Wil jij het Rijk van Nijmegen ontspannen beleven en de drukte vermijden? Op onderstaande kaart zie je meer dan 250 locaties in Gelderland of het er druk (rood), gezellig (geel) of rustig (groen) is. Deze data is betrouwbaar en actueel door het gebruik van digitale databronnen, geheel AVG-proof. 

Zo check je dus eenvoudig of je veilig kunt recreëren op de plek waar jij naartoe wilt en vind je alternatieven voor een ander moment of een andere locatie. Wie weet ontdek je door de drukteradar nog nieuwe plekken! Check voor je vertrekt dus de drukteradar. 

Wandel- en fietsroutes - in het Land van Maas en Waal

Water en dijken

Tussen de rivieren de Maas en de Waal ligt een uniek water- en dijkenlandschap. In dit prachtige landschap wisselen een tal van romantische landerijen, idyllische dijkhuisjes en stoer industrieel erfgoed elkaar af. Er valt dus genoeg te ontdekken tijdens een mooie wandel- of fietstocht door het Land van Maas en Waal!

Lees verder
Lees meer!

De tuinen van Appeltern

Een bezoek aan de de Tuinen van Appeltern haalt veel inspiratie naar boven voor je eigen tuin! Het park heeft namelijk meer dan 200 verschillende modeltuinen. Alle modeltuinen hebben hun eigen unieke stijl en uitstraling en zijn aangelegd met de nieuwste materialen en planten. In het park is voor iedere leeftijd wat te beleven, dus een leuke aanrader voor een dagje uit met het gezin!

Lees verder
Lees meer over de Tuinen van Appeltern