Overnachten

Origineel overnachten - De Betuwe: nèt even anders

In het voorjaar raak je niet uitgekeken op de prachtige bloesem – waar je in de zomer en het najaar de vruchten van plukt. Alle reden om een dagje, of weekje, langer te blijven; overnachtingsmogelijkheden genoeg! In de gezellige dorpsstraat van Elst bijvoorbeeld, met tal van leuke winkeltjes en galerieën. Boek een comfortabele kamer in het Linge Hotel of in Het Wapen van Elst. En wat dacht je van een yurt, met luxe badhuisje en buitenkeuken midden in een boomgaard? Na een dagje fort Pannerden of kasteel Doornenburg is camping De Waay vlakbij.

Boerencamping QKLQ is bijzonder kindvriendelijk, met haar leuke Mongoolse tenten op een gesloten terrein. Vanaf de minicamping loop je zo de dijk op om te genieten van de mooie vergezichten over de Waal en de Rijn. Ontspannen na een actieve dag in de natuur doe je in een warme hottub.
 

Ontdek de Betuwe met de camper

Ben je graag op doortocht tijdens de vakantie? In de Betuwe zijn er verschillende camperplaatsen - ideaal als uitvalsbasis voor een fietstocht of om een uitstapje naar één van de kastelen te maken! Zo kampeer je in de gemeente Lingewaard zelfs naar Kasteel Doornenburg!  De camperplaats is namelijk gelegen naast het kasteel bij de splitsing van de Rijn en de Waal. Hoe bijzonder is dat?!

Bekijk de camperplaatsen

Hier kun je overnachten