Dagje uit

De Betuwe frist je op - Geniet van de fruitbomen

Start je dag in de Betuwe met een verlaat ontbijt bij één van de vele fruitstalletjes of landwinkels. Zo vers heb je het nog nooit geproefd! Vol energie doe je vervolgens mee aan een appelplukdag. Of kijk met een vers sapje in je hand naar je vrienden of familie die kersen of pruimen plukken. Uitgeplukt? Vervolg je pad en kies eens voor een pontje over één van de rivieren. Gewoon omdat het zo’n mooi zicht op de dijken en de boomgaarden geeft. Vergeet niet kasteel Doornenburg te bezoeken – de filmset van oer-Hollandse klassiekers als de tv-serie Floris.

Actief in de natuur

Kersen

Proef de streek

Een duik in de geschiedenis

Kasteel Doornenburg

Doornenburg bezit over iets heel bijzonders: een waar kasteel! Duik in de geschiedenis en leer Kasteel Doornenburg beter kennen. 

Fort Pannerden - Drone foto

Fort Pannerden

Waar de Waal en de Rijn samenkomen, stuit je op Fort Pannerden. Een fort boordevol bijzondere verhalen, die je meenemen terug in de tijd. 

Winkelen in Elst

In Elst zijn veel bijzondere winkeltjes te vinden waar je gezellig kunt funshoppen. Met name rond de Dorpsstraat zijn veel winkels met voor ieder wat wils. Langs de landweggetjes staan in het voorjaar en zomer kraampjes met seizoensfruit zoals kersen, aardbeien, pruimen, appels en peren. 

Smakelijk genieten in de Betuwe

Restaurant

Café/Bar

TO DO - Bekijk de evenementen

Overnachten in de Betuwe

Een gezellige verblijf op één van de lokale campings of een luxieus verblijf in een mooi hotel? De Betuwe biedt je de mogelijkheid te kiezen! Als je van plan bent om een aantal dagen in de Betuwe te verblijven, hebben wij alvast de mogelijkheden voor je op een rij gezet. 

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden