Dagje uit in de Betuwe

De Betuwe frist je op - Geniet van de fruitbomen

Start je dag in de Betuwe met een verlaat ontbijt bij één van de vele fruitstalletjes of landwinkels. Zo vers heb je het nog nooit geproefd! Vol energie doe je vervolgens mee aan een appelplukdag. Of kijk met een vers sapje in je hand naar je vrienden of familie die kersen of pruimen plukken. Uitgeplukt? Vervolg je pad en kies eens voor een pontje over één van de rivieren. Gewoon omdat het zo’n mooi zicht op de dijken en de boomgaarden geeft. Vergeet niet kasteel Doornenburg te bezoeken – de filmset van oer-Hollandse klassiekers als de tv-serie Floris.

Uit in de Betuwe: Onze tips

Verrassend veelzijdig winkelen

Shoppen in de Betuwe doe je één van de gezellige en veelzijdige stadjes of dorpen, met gezellige horecapleinen en leuke markten.

Lees verder
Lees meer

WANDELEN IN DE AIRBORNE REGION

Wil je graag meer te weten komen over Operatie Market Garden? Ga dan op pad op de vier speciaal ontwikkelde wandelroutes in de Airborne Region. Al wandelend ontdek je de (lokale) verhalen achter Operatie Market Garden. Eén van de wandelingen vindt plaats in de Betuwe, namelijk in Driel. Daarnaast zijn er nog drie andere routes die je kunt uitproberen in de regio Anrhem, in OosterbeekEde en Arnhem. Wandel langs monumenten en bezienswaardigheden die met deze operatie te maken hebben, herinner de slachtoffers en sta je stil bij de vrijheid. Meer weten? Lees dan verder en ontdek alles over de Airborne Region.

Lees verder
Lees meer
Airborne Driel Generaal Sosabowski

Smakelijk genieten in de Betuwe

TO DO - Bekijk de evenementen

Blijf je wat langer?

Een gezellig verblijf op één van de lokale campings of een luxieus verblijf in een mooi hotel? De Betuwe biedt je de mogelijkheid te kiezen! Als je van plan bent om een aantal dagen in de Betuwe te verblijven, hebben wij alvast de mogelijkheden voor je op een rij gezet. 

Lees verder
Bekijk de overnachtingsmogelijkheden
Minicamping QKLQ - Bloesem