Groepen

Met een groepsuitje naar de Betuwe weet je zeker dat iedereen geniet. Sportievelingen gaan golfen of kanoën over de slingerende Linge. Voor kinderen én volwassenen zijn er spectaculaire activiteiten en een groepsrondleiding in Fort Pannerden. En fietsen langs de boomgaarden met prachtige bloesem of geurig fruit vindt iedereen leuk. Of ga met z’n allen kersen of appels plukken! Op de landelijke appelplukdag, elk jaar op de derde zaterdag van september, maken veel boeren daar een extra feestje van. En bij een aantal kun je met de hele groep ook heerlijk landelijk overnachten.

Omnivents

Op zoek naar sportieve en avontuurlijke evenementen voor een (grote) groep? Dan moet je bij Omnivents zijn bij Watergoed te Valburg! Of het nou om een leuk personeelsuitje, leerzame teambuilding, exclusieve relatiedag, gezellig jubileum of luxe incentive gaat.. Omnivents maakt er een sport van evenementen te organiseren passend bij jullie groep. 

Lees verder
Meer informatie
Teambuilding

De leukste groepsactiviteiten in de Betuwe

Weekendje weg met vrienden of familie?

De Betuwe heeft een bijzonder aanbod om met een groep te overnachten, je kunt namelijk in Mongoolse tenten slapen! 

Ben en Anne-Marie Roelofs uit Angeren zijn in maart 2007 naar Mongolie gereisd om daar de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen en zijn toen op het idee gekomen op hun bedrijf naast de kippen een camping te beginnen met Mongoolse tenten. Op de voormalige pruimenboomgaard staan 10 á 15 Ger/Yurt tenten opgebouwd.

Lees verder
Lees meer
Minicamping QKLQ - Bloesem