Winkelen

Shoppen in de Betuwe doe je in één van de gezellige en veelzijdige stadjes of dorpen, met gezellige horecapleinen en leuke markten. Bijvoorbeeld in het kleine stadje Huissen, waar je ook heerlijk kunt woonwinkelen, en in en rond de Dorpsstraat in Elst.

In Elst vind je, naast leuke winkeltjes en prachtige galerieën, ook het meest innovatieve tuincentrum van Europa, bekroond met een Graine d’Or award. In een kas loop je zo een complete karakteristieke boerderij binnen, waar je onder meer uitgebreid kunt high tea-en. Je kunt de Betuwe natuurlijk niet uit zonder fruit. En dat vind je overal, tot aan de kant van de weg.

Verrassend veelzijdig winkelen - in de Betuwe

Geniet van heerlijk vers fruit!

In de Betuwe kun je niet om het fruit heen. In het voorjaar ruik je de bloesem en is het prachtig wandelen en fietsen in een zee van zachte pasteltinten. In de zomer begint het grote genieten voor de smaakpapillen. Eerst de aardbeien, frambozen en bramen, dan de kersen en pruimen, vanaf half augustus de eerste appels en in september de peren. Al deze heerlijkheden koop je bij de landwinkels en de fruitstalletjes langs de weg! 

Meer informatie