Winkelen in de Betuwe

Shoppen in de Betuwe doe je één van de gezellige en veelzijdige stadjes of dorpen, met gezellige horecapleinen en leuke markten. Bijvoorbeeld in het kleine stadje Huissen, waar je ook heerlijk kunt woonwinkelen, en in en rond de Dorpsstraat in Elst. In Elst vind je, naast leuke winkeltjes en prachtige galerieën, ook het meest innovatieve tuincentrum van Europa, bekroond met een Graine d’Or award.

In een kas loop je zo een complete karakteristieke boerderij binnen, waar je onder meer uitgebreid kunt high tea-en. Je kunt de Betuwe natuurlijk niet uit zonder fruit. En dat vind je overal, tot aan de kant van de weg.

 

Kom je gezellig winkelen in Elst?

In Elst zijn veel bijzondere winkeltjes te vinden waar je gezellig kunt funshoppen. Met name rond de Dorpsstraat zijn veel winkels met voor ieder wat wils, maar een bezoekje aan de Intratuin mag ook zeker niet worden overgeslagen! Met de titel van meest innovatieve tuincentrum van Europa (Graine d’Or award) is Intratuin Elst niet zo maar een tuincentrum. Parkeren kan gratis bij het Land van Tap in Elst, waardoor je binnen enkele minuten direct het centrum in kunt om te shoppen! Tot rust komen na een heerlijk dagje kun je op één van de vele sfeervolle terrassen, of blijf je slapen in een van de hotels of bed & breakfasts?

Rondom het centrum van Elst, aan één van de landweggetjes vind je in het voorjaar en de zomer talloze fruitkraampjes. Je kunt de Betuwe natuurlijk niet uit zonder fruit. En dat vind je overal, tot aan de kant van de weg!

Lees verder

Shoppen in Huissen

Huissen is een heerlijke plek om te shoppen, er zijn hier namelijk veel winkels te vinden! Op zoek naar een nieuwe outfit, een nieuwe inrichting voor je huis of speelgoed, kom dan naar Huissen. Het winkelaanbod kenmerkt zich door exclusieve lifestylewinkels, speciaalzaken en ook de bekende filiaalbedrijven zijn er te vinden.

Het centrum is makkelijke te bereiken en er zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig vlakbij de winkelstraten. Uitgewinkeld? Duik dan bij een van de cafés of restaurants naar binnen om even bij te komen. Wanneer de zon schijnt is het ook heerlijk toeven op één van de vele terrassen.

Lees verder

Koopavond en koopzondag

Heb je zin om in de avond nog even lekker te gaan shoppen? De koopavond in Elst is wekelijks op de donderdag. De wekelijkse koopavond in Huissen is op vrijdag. De winkels in het centrum zijn dan tot 21:00 uur geopend. Zo kun je gezellig twee avonden achter elkaar winkelen. Ook zijn op de laatste zondag van de maand diverse winkels geopend tijdens de koopzondag in Huissen. 

Bezoek ook eens - de gezellige weekmarkten