Wandelrouteplanner de Betuwe

Wandelroutes plannen - met knooppunten en keuzepunten

Zelf online je eigen wandelroute plannen in de Betuwe? Dat kan met onze routeplanner voor wandelen! Of je nu korte ommetjes loopt of liever lange afstanden wandelt, met behulp van knooppunten- en keuzepuntennetwerken bepaal je eenvoudig zelf je route en afstand. Wil je de wandelrouteplanner graag op groot scherm? Ga dan naar planner.visitarnhem.com. Veel wandelplezier!

Let op: Momenteel worden de laatste routepaaltjes van de wandelnetwerken geplaatst. Er kan al prima gewandeld worden in de regio's, maar sommige delen van de routes zijn nog niet volledig gemarkeerd. In het najaar zullen alle routes volledig gemarkeerd zijn.

Uitleg - van het wandelnetwerk

Wandelroutes combineren aan de hand van keuzepunten in de Betuwe

Op de wandelnetwerken binnen de Betuwe combineer je, met behulp van keuzepunten, eenvoudig routes. Keuzepunten zijn aangeduid met een unieke letter-cijfercombinatie. Ze staan op locaties waar verschillende routes elkaar kruisen. Op een keuzepunt kun je je huidige wandelroute vervolgen of overstappen op een andere. Je hoeft vanaf een keuzepunt alleen maar de kleur of afbeelding van je (nieuwe) route te volgen. Wil je bijvoorbeeld een stuk van een groene wandeling én een stuk van een rode lopen? Onthoud dan het keuzepunt waar groen en rood elkaar kruisen. Volg eerst de groene pijltjes, verander op het keuzepunt van route en volg daarna de rode pijltjes.

Fietsroutes plannen

Ook voor fietsen hebben we een speciale routeplanner ontwikkeld. Wil je graag een fietsroute plannen aan de hand van de fietsknooppunten? Bekijk dan de fietsrouteplanner van de Betuwe!

Lees verder
Bekijk fietsrouteplanner