Verhalenroute Holthurnsche Hof

Type: Wandelroute
Afstand: 5.6 km

Verhalenroute Holthurnsche Hof

Type: Wandelroute
Afstand: 5.6 km

De Verhalenroute Holthurnsche Hof is een wandeling die grotendeels voert door bos, afwisselend over vlak en heuvelachtig terrein en kent enkele stevige klimmen. Onderweg kom je van alles tegen wat te maken heeft met de rijke geschiedenis van het gebied.

De route is gemarkeerd met roze routepaaltjes. Voor de verkorte route volg je de bruine paaltjes. De routebeschrijving is verkrijgbaar bij Holhurnsche Hof en te vinden op RouteYou.com.

De Verhalenroute Holthurnsche Hof is een wandeling die grotendeels voert door bos, afwisselend over vlak en heuvelachtig terrein en kent enkele stevige klimmen. Onderweg kom je van alles tegen wat te maken heeft met de rijke geschiedenis van het gebied. Zowel uit de Romeinse tijd als uit de Tweede Wereldoorlog. Zoals een Romeinse Potten- en pannenbakkerij, een noodhospitaal, een jachtvliegtuig, een bommenwerper en een oude Romeinse binnenplaats.

Afstand
5.6 km

Dit ga je zien

Startpunt: Zevenheuvelenweg 48 A
6571 CK Berg en Dal
1

Amusementspark Tivoli

Tivoli is 't leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar met meer super leuke attracties én speeltoestellen! Het is een betaalbaar, veilig, kindvriendelijken overzichtelijk park zonder lange wachttijden.Lees verder

Amusementspark Tivoli
Eindpunt: Zevenheuvelenweg 48 A
Berg en Dal