Een goed glas wijn

Voor een goed glas wijn hoef je niet naar Frankrijk of Zuid-Amerika. Dankzij de heuvels en bijzondere grondsoort is Groesbeek en omgeving de bakermat van prachtige wijnen die regelmatig in de prijzen vallen. Bijna 25 hectare wijngaard is er inmiddels in het Wijndorp van Nederland. Waar 6 wijnboeren een keur aan mooie wijnen maken. Die je zeker moet proeven!

Op de Nederlandse Wijnfeesten in het laatste weekend van september, uitgegroeid tot internationale trekpleister. Of bij de wijngaarden en -hoeves aan huis. Met de Wijnroute Groesbeek fiets je door het glooiende landschap van de een naar de ander. In de Wijndorp Groesbeek-app vind je alle informatie.

Nederlandse Wijnfeesten

In het weekend van 28, 29 & 30 september vinden in het Gelderse Wijndorp Groesbeek de Nederlandse Wijnfeesten plaats. Dit weekend staat geheel in het teken van wijn, wijnbouw, sfeervolle muziek en mooie momenten. De Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek is een driedaags evenement voor de echte wijnliefhebber, maar ook voor iedereen die een gezellig dagje uit zoekt, met vrienden, familie, collega’s of met z’n tweeën. 

Bezoek de website

Neem een kijkje! - De mooiste wijngaarden