Een goed glas wijn

Voor een goed glas wijn hoef je niet naar Frankrijk of Zuid-Amerika. Dankzij de heuvels en bijzondere grondsoort is Groesbeek en omgeving de bakermat van prachtige wijnen die regelmatig in de prijzen vallen. Bijna 25 hectare wijngaard is er inmiddels in het Wijndorp van Nederland. Waar 6 wijnboeren een keur aan mooie wijnen maken. Die je zeker moet proeven!

Op de Nederlandse Wijnfeesten in het laatste weekend van september, uitgegroeid tot internationale trekpleister. Of bij de wijngaarden en -hoeves aan huis. Met de Wijnroute Groesbeek fiets je door het glooiende landschap van de een naar de ander. In de Wijndorp Groesbeek-app vind je alle informatie.

wijn proeven en beleven

Als je graag een glaasje rood, wit of rosé lust, is Groesbeek een waar walhalla. Wandel langs wijnranken, ga op pad met de wijnboer en proef de lekkerste wijnen. Lees hier de 6 beste tips voor een bezoekje aan hét wijndorp van Nederland. 

Hier proef je de lekkerste wijnen!

Download de App 'Groesbeek Wijndorp' om kennis te maken met de diverse wijnhuizen en de omgeving van Groesbeek en de gemeente Berg en Dal.

De App is beschikbaar via de Appstore en Google Play.

Neem een kijkje! - De mooiste wijngaarden