Amusementspark Tivoli

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft super leuke attracties én speeltoestellen! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park. Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keertje langs of kijk op onze website voor meer informatie, de actuele openingstijden, entreeprijzen, kortingsacties, abonnementen, kinderfeestjes, schoolreisjes, groepsuitjes en nog veel meer…. Meer informatie over Tivoli? Klik hier!

Zo druk is het

Gemiddelde drukte op: Maandagen Dinsdagen Woensdagen Donderdagen Vrijdagen Zaterdagen Zondagen
06:00 09:00 12:00 15:00 18:00 21:00 24:00
Let op: voor deze locatie geldt een maximaal aantal bezoekers en is reseveren noodzakelijk. Hierdoor is het er altijd rustig tot gezellig druk. Kijk op de website van de locatie voor meer informatie.
Voor meer informatie: Drukteradar

Prijzen

  • Toelichting prijs: Kinderen t/m 1 jaar GRATIS
    Volwassene of kind (v.a. 2 jaar) € 15,00 p.p.
    Groepen (v.a. 20 personen) € 11,50 p.p.
    60+ 'actietarief' € 7,50 p.p.
    Schoolreisjes € 8,50 p.p.

Hier ga je heen