Fietsen rond Berg en Dal

Fietsen in Berg en Dal - Bossen, wijnranken, heuvels

Berg en Dal is een zeer aantrekkelijk fietsgebied. Omringd door prachtige bossen, wijnranken, veel cultuur en historie valt er meer dan genoeg te genieten. Stap voldaan af na je fietstocht en eet een hapje bij een van de restaurantjes en/of proef een lokaal wijntje. 

Bekijk hier waar je je elektrische voertuig, dus auto of fiets, in de gemeente Berg en Dal aan de lader kunt hangen.

Handige fietsrouteplanner

Zelf online je eigen fietsroute plannen in de gemeente Berg en Dal? Dat kan met onze nieuwe routeplanner voor fietsen! Of je nu met de gewone fiets of met de racefiets gaat, met behulp van het knooppuntennetwerk bepaal je eenvoudig zelf je route en afstand. Bekijk de kaart, bepaal je startpunt en maak zelf de mooiste fietsroutes van a naar b.

Lees verder
Plan je route

Kweek uit de Streek fietsroutes

Berg en Dal kent veel (h)eerlijke streekproducten. Ontdek deze streekproducten met 3 themaroutes: de Wijnroute, door 't Laag en de Groente- en Fruitroute. Vergeet onderweg niet af te stappen bij de mooie horecagelegenheden en te genieten van de streekproducten die Berg en Dal te bieden heeft. De minimap met fietsroutes is verkrijgbaar bij de VVV in Groesbeek en bij de diverse producenten van streekproducten. De online versie vind je hier:

Lees verder
Minimap Kweek uit de Streek

Wijnroute Groesbeek

Met deze route fiets je door het prachtige bosrijke en heuvelachtige gebied rond Groesbeek. Zo kom je langs de verschillende wijngaarden en wijnhoeves. Behalve al het moois vanaf de fiets te bewonderen kun je ook afstappen en een wijnhoeve of -gaard bezoeken.

Lees verder
Bekijk en download de route

Ga toch fietsen! - Fietsroutes in Berg en Dal