Zorgeloos op Vakantie

In het Rijk van Nijmegen

Voor jou betekent er op uitgaan een goede voorbereiding, omdat je extra behoeften hebt rondom bijvoorbeeld toegankelijkheid of voorzieningen. In het Rijk van Nijmegen begrijpen wij dit en doen wij er alles aan om jou van transparante en duidelijke informatie te voorzien. Onze gastvrije ondernemers verwelkomen je graag en bieden jou de voorzieningen die je nodig hebt. Zodat je - samen met je partner, kinderen, familie of vrienden - er even zorgeloos tussenuit kan in het Rijk van Nijmegen.  

Ga er lekker op uit in onze veelzijdige natuur, genieten van de cultuur op onze historische plekken of in een van de vele musea, of even lekker ontspannen tijdens een dagje welness. En nu je er toch bent blijf je lekker overnachten. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt en je zorgeloos kunt genieten.

Rolstoelvriendelijke routes

Het Afrika Museum

In het Afrika Museum dwaal je door dorpjes in Ghana, Mali en Kameroen. Je ervaart een rijkdom aan Afrikaanse voorwerpen en kunst. Niet alle huisjes zijn toegankelijk met een rolstoel of rollator, maar er slingert een toegankelijk pad door het park. 

Het is mogelijk om bij het museum een rolstoel te lenen.

Meer informatie

Leuke toegankelijke tips! - In het Rijk van Nijmegen

Het Nederlands Wijnbouwcentrum

Groesbeek is met 25 hectare wijngaard het Wijndorp van Nederland. Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum kan je het productieproces van dichtbij bekijken en proeven! De wijnkelder, streekwinkel, terras en wijngaard zijn toegankelijk met een rolstoel of rollator.Groesbeek is met 25 hectare wijngaard het Wijndorp van Nederland. Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum kan je het productieproces van dichtbij bekijken en proeven! De wijnkelder, streekwinkel, terras en wijngaard zijn toegankelijk met een rolstoel of rollator.

Meer informatie

Blijf je overnachten? - Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet!