Vervoer tijdens de Vierdaagse

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer. Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Parkeerkaart
Voor deelnemers aan de Vierdaagse is het mogelijk om vooraf via internet een parkeerkaart aan te schaffen voor 4, 5 of 6 dagen binnen deze week. Op 'P+R Nijmegen Noord' en 'P+R Nijmegen West' kun je parkeren voor € 7,50 per dag. Op vertoon van deze parkeerkaart kun je tevens met max. 4 personen met de bus naar het centrum, nabij de startplek, en weer terug. In een parkeergarage in het centrum kun je parkeren voor € 10,- per dag. Koop nu alvast de parkeerkaart via het digitaal loket van gemeente Nijmegen.

De Blarenpas
De Blarenpas is een speciaal busabonnement dat onbeperkt geldig is op alle vroegritten die je van en naar het startpunt brengen en op alle ritten uit de ‘normale' openbaar vervoer-dienstregeling tijdens de Vierdaagseweek. Meer informatie over de Blarenpas vind je vanaf eind juni op www.breng.nl.

Met de NS naar Nijmegen
De NS zet tijdens de Vierdaagse(feesten) extra (lange) treinen in voor wandelaars en feestvierders. Plan je reis zo kort mogelijk van tevoren. Voor de meest actuele informatie kijk op www.ns.nl of bel 0900 - 9292 (70 cent per minuut).

Openbaar vervoer in heel Nederland
Voor het gehele openbaar vervoer in Nederland kun je terecht op 9292. In de aanloop van het evenement is er een speciale Vierdaagse openbaar-vervoerpagina van 9292, namelijk www.9292.nl/4daagse.

Fietsverhuur - Nijmegen actief
Huur een comfortabele fiets en je bent flexibel en van niemand afhankelijk. Op deze manier zorg je ervoor dat je op tijd op de Wedren bent voor de start van de wandelmarsen. Je kan de fiets ophalen bij de verhuurlocatie op de Waalkade. Bij reservering van meerdere fietsen is er de mogelijkheid om deze te laten bezorgen bij je overnachtingslocatie. 

Wil je een fiets reserveren of heb je vragen neem dan contact op met Nijmegen Actief via info@nijmegenactief.nl of bel  +31 (0)6 27 83 49 74.

Nijmegen Actief 
Waalkade 113
6511 XR Nijmegen