Vervoer tijdens de Vierdaagse

Tijdens de Vierdaagse bezoeken duizenden mensen de stad Nijmegen om vrienden of familie aan te moedigen, getuige te zijn van dit grote wandelfestijn en te genieten van de fantastische sfeer. Deze grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Parkeerkaart
Wil je parkeren, maak dan gebruik van de P+R voorziening aan de rand van de stad. Meer info over parkeermogelijkheden en wegafsluitingen in Nijmegen tijdens de 4Daagse zal in de aanloop naar de 105de 4Daagse op deze pagina worden verzameld.

De Blarenpas
De Blarenpas is een speciaal busabonnement dat onbeperkt geldig is op alle vroegritten die je van en naar het startpunt brengen en op alle ritten uit de ‘normale' openbaar vervoer-dienstregeling tijdens de Vierdaagseweek. Meer informatie over de Blarenpas vind je vanaf eind juni op www.breng.nl.

Met de NS naar Nijmegen
De NS zet tijdens de Vierdaagse(feesten) extra (lange) treinen in voor wandelaars en feestvierders. Plan je reis zo kort mogelijk van tevoren. Voor de meest actuele informatie kijk op www.ns.nl of bel 0900 - 9292 (70 cent per minuut).

Openbaar vervoer in heel Nederland
Voor het gehele openbaar vervoer in Nederland kun je terecht op 9292. In de aanloop van het evenement is er een speciale Vierdaagse openbaar-vervoerpagina van 9292, namelijk www.9292.nl/nieuws/evenementen.

Fietsverhuur - Nijmegen actief
Huur een comfortabele fiets en je bent flexibel en van niemand afhankelijk. Op deze manier zorg je ervoor dat je op tijd op de Wedren bent voor de start van de wandelmarsen. Je kan de fiets ophalen bij de verhuurlocatie op het stadseiland in Nijmegen-Lent bij Café de Zon, ook is er een tweede verhuur uitgiftepunt op Vierdaagse Camping in Lent. Er worden geen fietsen naar andere locaties gebracht.

Wil je een fiets reserveren dan kan dit online via deze link.
Heb je vragen neem dan contact op met Nijmegen Actief via info@nijmegenactief.nl of bel  +31 (0)6 27 83 49 74.

Nijmegen Actief
Oosterhoutsedijk 16
6663 KS Nijmegen