Winkelen

Zin in iets nieuws? Ga winkelen in de oudste winkelstraat van Nederland! In de Lange Hezelstraat staan prachtige historische panden waarin je winkels vindt met een hoog snuffelgehalte. In de Marikenstraat winkel je letterlijk op niveau: op de bovenverdieping in de exclusievere winkels, beneden bij de grote ketens.

Even uitpuffen? In de stad met de hoogste terrasdichtheid van Nederland is er altijd een lekker plekje. Voor een middagje woonshoppen ga je naar Shoppingpark de Heuve in Beuningen. Hier vind je alles voor huis, tuin en interieur. En voor mooie wijnen ga je naar wijndorp Groesbeek, waar je bekroonde wijnen koopt, rechtstreeks bij de wijnboer. 

Toffe conceptstores in Nijmegen

Houd je van lekker snuffelen tussen vintage kleding, of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die alles al heeft? In Nijmegen vind je de tofste conceptstores waar je ongetwijfeld iets gaafs vindt! 

Lees verder
Bekijk het overzicht

Nog meer winkelen

 • Happy shopping

  Ben je op zoek naar dat unieke paar schoenen of dat bijzondere kado om te geven? Hier kun je fijn shoppen!

  Bekijk de winkelgebieden
 • De leukste winkels

  Superleuke speciaalzaken en bekende merken. Shopsucces verzekerd!

  Bekijk alle winkels
 • Compleet winkelaanbod

  Toe aan een nieuwe garderobe? Of op zoek naar de nieuwst electronische snufjes? Met het winkelaanbod in de binnenstad van Nijmegen vind je alles wat je nodig hebt! 

  Bekijk het winkelaanbod