Wandelen

Wandelnetwerk Arnhem Nijmegen

In het Land van Maas en Waal en de Betuwe vind je verschillende wandelnetwerken. De netwerken bestaan uit gekleurde, thematische routes en keuzepunten die zijn aangeduid met een letter-cijfercombinatie. Alle routes zijn goed bewegwijzerd en daardoor eenvoudig te volgen. Ook liggen er verschillende handige startpunten aan het netwerk. Op de startpunten vind je informatiepanelen met een kaart en handige informatie over de routes en bezienswaardigheden op het netwerk. Plan je liever zelf een wandelroute? Maak dan gebruik van de keuzepunten. Je vindt ze op het netwerk ter plaatse, in de wandelrouteplanner of op de wandelkaarten die te koop zijn bij de VVV.

 

Lees verder
Wandelen Overbetuwe Wandelpaal nieuw wandelnetwerk Wandelen Druten

N70 Natuurwandelroute

Deze unieke wandeling voert je over 8 'bergen' met fraaie namen zoals de Boterberg, Sterrenberg en de Duivelsberg. Ook wandel je onderweg door bossen en biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. Genieten!

Lees verder
Bekijk de route
N70 Wandelroute N70 Wandelroute, Wandelen, Rijk van Nijmegen, Natuur

Rolstoelvriendelijke routes

Wandelnetwerk Nijmegen-Zuid

Je kunt een van de bestaande routes wandelen, maar je plant ook eenvoudig zelf een route via het wandelknooppuntennetwerk in Nijmegen-Zuid. In onze online wandelrouteplanner bepaal je de gewenste route en afstand door knooppunten aan te klikken. Ben je eenmaal op locatie dan vind je eenvoudig de weg door van knooppunt naar knooppunt te lopen. Je hoeft alleen maar de knooppuntvolgorde op te schrijven! Dit knooppuntennetwerk bestaat rond Heumen, Wijchen en Overasselt. Onderweg vind je horeca-gelegenheden om even pauze te houden, en attracties en bezienswaardigheden. Ook deze vind je in de wandelplanner.

Lees verder
Open de wandelplanner
Wandelrouteplanner Heumen Wijchen Nijmegen Zuid

Deze mensen gingen je voor: