Wandelen

Wandelen in het Rijk van Nijmegen - Langs wijngaarden en heuvels

Kies de befaamde N70-wandelroute voor een unieke 5 sterren-wandeling over glooiende heuvels en met doorkijkjes naar rivier en uiterwaarden. Wijnliefhebbers lopen van proeverij naar proeverij via een route langs uitgestrekte wijngaarden. Meer een liefhebber van historie? Volg dan het eeuwenoude spoor van de Romeinen.

Wanneer je altijd al benieuwd bent geweest naar de Vierdaagse en de plekken waar lopers zo lyrisch over zijn, probeer dan eens delen van de Vierdaagse-route. Met de Vierdaagse-app wandel je die rustig in je eigen tijd. Zonder de massa’s zie je net iets meer. Tipje van de sluier: het is inderdaad zo mooi als ze zeggen.

N70 Natuurwandelroute

Deze unieke wandeling voert je over 8 'bergen' met fraaie namen zoals de Boterberg, Sterrenberg en de Duivelsberg. Ook wandel je onderweg door bossen en biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. Genieten!

Bekijk de route

Plan je eigen route

Je kunt een van de bestaande routes wandelen, maar je plant ook heel eenvoudig zelf een route via het knooppuntennetwerk. Klik de gewenste knooppunten aan en ter plaatse word je de weg van knooppunt naar knooppunt gewezen. Het knooppuntennetwerk bestaat rond Heumen, Wijchen en Overasselt.Daarnaast zijn er horeca-gelegenheden om bijv onderweg even pauze te houden aangegeven, maar ook is te vinden waar attracties en bezienswaardigheden zich bevinden.

Ga naar de website