Eten en Drinken

Let op: Wegens de maatregelen van het kabinet in de aanpak van het COVID-19 (corona) virus zijn veel eet- en drinkgelegenheden in Nederland op dit moment gesloten.​ Raadpleeg de websites van de locaties voor meer informatie.

Je kunt op deze website uiteraard nog wel inspiratie opdoen voor de toekomst, wanneer deze uitzonderlijke situatie voorbij is. Hopelijk tot snel!

Pak een stoel en schuif aan! Voor een diner zónder zakjes en pakjes, mét lokale producten in de voormalige Honigfabriek: de nieuwe hotspot aan de Waal. Waar je overigens ook – zeer – speciale bieren en koffie kunt proeven bij de brouwerijtjes in het complex. Of neem een pannenkoek! Het Rijk van Nijmegen is rijk aan pannenkoekenbakkers, -restaurants, -huizen, -villa’s en zelfs een pannenkoekenboot.

Een keertje op chique? Alleen al in en vlakbij Nijmegen vind je 6 restaurants met een Bib Gourmand. En waar anders dan naar Wijndorp Groesbeek ga je heen voor een goed, lokaal en vooral heerlijk glas wijn.

© Jurjen Drenth

Restaurant

Je vindt altijd wel een restaurant naar jouw smaak!

© Jurjen Drenth

Café/Bar

Kies voor een goede kop koffie of lekker speciaalbiertje voor een trendy koffiezaakje of gezellig bruin café.

© Jurjen Drenth

Feestlocatie

Voetjes van de vloer!

Avondje uit in Nijmegen

Hierbij de beste plekjes!

Lekker pannenkoeken eten!

Ben jij ook zo dol op pannenkoeken? Zoet of hartig, niets zo fijn als lekker neerstrijken en smullen bij een pannenkoekenhuis na een dag op pad. In het Rijk van Nijmegen vind je heel veel pannenkoekenrestaurants. Je vindt de restaurants in de buurt van topattracties en prachtige fiets- en wandelgebieden. Ideaal dus! Van traditionele restaurants met een ouderwets gezellige inrichting, tot strakke en moderne uitstralingen. Eet smakelijk! 

Lees verder
Meer over de lekkerste pannenkoeken!