Actief

In Heerlijkheid Beek, een schitterend natuurgebied, kom je niet alleen ogen tekort, je gebruikt ook al je kuitspieren voor de indrukwekkende hoogteverschillen. Kies de befaamde N70-wandelroute voor een unieke 5 sterren-wandeling over glooiende heuvels en met doorkijkjes naar rivier en uiterwaarden. Liever wat meer vaart? Al fietsend of mountainbikend verken je de uiterwaarden, de dijklandschappen verderop en het bergachtige landschap rond Nijmegen.

Wanneer je na al die activiteit wel toe bent aan een verfrissende duik, kun je terecht bij één van de zoetwaterstrandjes of recreatieterreinen in de omgeving. Of kies voor een middag golfen op één van de mooiste golfbanen van Nederland.

Spring op de fiets

Ontdek het Rijk van Nijmegen op de fiets! Door de grote diversiteit in het landschap fiets je het ene moment over dijken en langs rivieren en het andere moment door bossen en over heuvels. 

Eindeloos wandelen

Of je nu een fanatieke wandelaar bent of liever op je gemak de stad verkent, voor ieder is er een geschikte wandeling te vinden in het Rijk van Nijmegen. 

Volop avontuur

Beleef een waanzinning avontuur midden in de natuur! 

TO DO - Ontdek ze allemaal