Voorwaarden wandelaars

Verblijf
Er kan alleen gebruik gemaakt worden van deze bemiddeling indien je minimaal de 4 nachten, maandag 18 juli tot en met donderdagnacht 21 juli 2022, van de Vierdaagse reserveert en zelf deelneemt aan de Vierdaagse. Wanneer je met bekenden samen op één adres ondergebracht wilt worden, vul dan gezamenlijk één formulier in. Je kunt een aankomstdag kiezen tussen de zaterdag 16 juli en maandag 18 juli en een vertrekdag tussen vrijdag 22 juli en zondag 24 juli.

Jouw nodige rust en een prettige sfeer tijdens jouw verblijf bij een gastgezin dragen bij aan jouw wandelprestatie. Een gastgezin verzorgt de broodnodige openstelling van eigen huis en privésfeer om wandelaars te accommoderen. Daarom verzoeken wij je vriendelijk rekening te houden met de huisregels van het gastgezin waarbij je verblijft tijdens de Vierdaagse. Wanneer je kiest voor vol pension, dan kan het zijn dat het eten afwijkt van je persoonlijke gewoontes. Iedereen kookt namelijk anders. Je kunt wel een kwalitatief goede, vullende maaltijd verwachten. Wanneer je kiest voor een locatie in het centrum dan dien je rekening te houden met enige (geluids)overlast van de Vierdaagsefeesten. Indien het gastgezin ons met gegronde redenen aangeeft een wandelaar niet meer te willen accommoderen, dan is Vierdaagsebed niet verplicht een andere accommodatie voor je te verzorgen.

Inschrijving en betaling
De prijzen voor Vierdaagsebed 2022 zijn:

  • € 15,50 administratiekosten p.p. (vanaf 1 juni € 20,00)
  • € 42,00 voor logies en ontbijt p.p.p.n.
  • € 58,00 voor volpension p.p.p.n. (ontbijt, lunchpakket en diner)

Het totaalbedrag inclusief administratiekosten dient direct of binnen 14 dagen na facturatie betaalt te worden. Jouw inschrijving wordt pas definitief als het volledige bedrag voldaan is. Vanaf 2023 kan enkel nog digitaal worden ingeschreven, papieren inschrijvingen zijn dan niet meer mogelijk.

Persoonsgegevens
Wanneer je gebruik maakt van deze dienst vragen wij een aantal noodzakelijke persoonsgegevens op. Deze gegevens worden voor het doeleinde van deze dienst gebruikt en niet aan derden verstrekt. In een volgende editie van de Vierdaagse kunnen de gegevens door ons worden gebruikt om je opnieuw per e-mail te benaderen. De gegevens worden na 18 maanden vernietigd uit de database. Meer informatie over de persoonsgegevens vind je in onze privacy-verklaring.

Bijzonderheden
Bij bijzonderheden zoals geestelijke/lichamelijke beperkingen vernemen we dat graag. Wij zullen hier zo goed mogelijk rekening mee proberen te houden bij het vinden van een geschikt gastgezin, maar kunnen geen verblijfplaats garanderen.

Bevestiging
In de eerste week van juli krijg je per email de bevestiging met de gegevens van jouw gastgezin. Het verblijfadres van het gastgezin is mogelijk aan verandering onderhevig (denk aan annulering van het gastgezin, waardoor je door ons direct wordt omgeboekt). Vierdaagsebed is niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakte kosten indien het adres van jouw gastgezin noodgedwongen gewijzigd wordt (bijv. een reeds aangeschafte taxi kaart of openbaar vervoer kaart “de blarenpas”, etc.).

Annuleren
Annuleringen kunnen alleen per email of schriftelijk worden doorgegeven. Daarbij hanteren wij de volgende restitutievoorwaarden wanneer er geannuleerd wordt in de periode:
• t/m 30 april 2022: Inhouding administratiekosten
• 1 mei t/m 31 mei 2022: Inhouding administratiekosten plus 1 overnachting
• 1 juni t/m 30 juni 2022: Inhouding administratiekosten plus 2 overnachtingen
• vanaf 1 juli 2022: Inhouding van het totale bedrag

Wijziging
Indien je na bevestiging van jouw inschrijving wijzigingen door ons wil laten verwerken, is Vierdaagsebed gerechtigd wijzigingskosten á € 10,00 in rekening te brengen. De door jou gewenste wijziging zal pas worden doorgevoerd nadat de wijzigingskosten door Vierdaagsebed zijn ontvangen. Let er daarom goed op dat je alles juist invult bij jouw inschrijving om extra kosten te voorkomen.