Evenement aanmelden

Er zijn nu even geen festivals, tentoonstellingen of concerten. Daarom gebruiken we onze uitagenda de komende tijd als thuisagenda! Daarin verzamelen we creatieve oplossingen van ondernemers en organisaties in deze bizarre periode.

Bezorg je maaltijden aan huis? Geef je online sportlessen? Biedt je klanten een personal shopping-sessie aan met thuisbezorging? Laat het ons hier weten! Wij brengen je activiteit dan bij Nijmegenaren onder de aandacht in de thuisagenda en via onze social media.

Organiseer je na 1 junieen evenement dat je graag alvast in de UITagenda van het Rijk van Nijmegen wil plaatsen? Dat kan ook!

Vul hieronder het formulier in. Een medewerker checkt of de activiteit voldoet aan de voorwaarden en plaatst het evenement binnen maximaal 3 werkdagen online.

De UITagenda is er voor:

✔️ tijdelijke activiteiten, evenementen en tentoonstellingen 

✔️ die plaatsvinden in de gemeente Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Kranenburg, Lingewaard, Mook en Middelaar, Nijmegen, Overbetuwe of Wijchen

✔️ die geschikt zijn voor een brede doelgroep (dus geen religieuze of politieke evenementen)

Vindt je activiteit plaats in de binnenstad van Nijmegen? Lever deze dan aan via IntoNijmegen.com, zodat hij automatisch in de UITagenda's van zowel IntoNijmegen als Rijk van Nijmegen verschijnt.

Kom je er niet uit? We hebben stap voor stap instructies opgesteld voor het invullen van het evenement.

Informatie over het evenement
Datum en tijd
:
:
Waar vindt het evenement plaats?
Over het evenement
Afbeelding toevoegen
Nog geen bestand gekozen
Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten.
Je gegevens