Evenement aanmelden

Organiseer je een evenement dat je graag in de UITagenda van het Rijk van Nijmegen wil plaatsen? Dat kan! Vul hieronder het formulier in. Een medewerker checkt of de activiteit voldoet aan de voorwaarden en plaatst het evenement binnen maximaal 3 werkdagen online.

De UITagenda is er voor:

✔️ tijdelijke activiteiten, evenementen en tentoonstellingen 

✔️ die plaatsvinden in de gemeente Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Kranenburg, Lingewaard, Mook en Middelaar, Nijmegen, Overbetuwe of Wijchen

✔️ die geschikt zijn voor een brede doelgroep (dus geen religieuze of politieke evenementen)

Vindt je activiteit plaats in de binnenstad van Nijmegen? Lever deze dan aan via IntoNijmegen.com, zodat hij automatisch in de UITagenda's van zowel IntoNijmegen als Rijk van Nijmegen verschijnt.

Kom je er niet uit? We hebben stap voor stap instructies opgesteld voor het invullen van het evenement. Neem voor vragen contact op via evenementen@toerismevan.nl.

Informatie over het evenement
Geef hier een complete beschrijving van jouw evenement. De omschrijving wordt online getoond aan de bezoekers.
Datum en tijd
Waar vindt het evenement plaats?
Over het evenement

Voer 0 in voor gratis evenementen.

Afbeelding toevoegen

Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten. Bij voorkeur een vierkant of liggend beeld.

Nog geen afbeelding gekozen

Nog geen afbeelding gekozen

Nog geen afbeelding gekozen

Jouw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Bij eventuele vragen nemen wij via deze contactgegevens contact met je op.