Stadswandelingen met gids in Nijmegen

Nijmegen Centrum is enorm de moeite waard om te bezoeken en te ontdekken. Het stadscentrum leer je het beste kennen met een leuke en leerzame stadswandeling met gids! Hieronder vind je een overzicht van welke Stadswandelingen met gids er allemaal te boeken zijn in Nijmegen. De diverse stadswandelingen aangeboden en geleid door gidsen van de Citystore Nijmegen, lopen langs allerlei Nijmeegse bezienswaardighedenrestaurantsmuseawinkels en parken. Bevlogen en ervaren locals leiden je met liefde voor hun stad rond en laten je de mooiste plekjes van centrum Nijmegen zien! Bovendien vertellen ze je alles over de rijke Nijmeegse geschiedenis, cultuurhistorie en het bruisende hedendaagse leven in 'the old city with young vibe'.

Bekijk hieronder welke soorten stadswandelingen met gids er allemaal worden aangeboden door de Citystore Nijmegen en kies er een die bij jou en je gezelschap past! Er is voor iedereen wel een leuke stadswandeling te vinden dankzij de vele verschillende thema's, onderwerpen en routes! De stadswandelingen zijn geschikt voor groepen tot en met 20 personen. Je kunt ook direct vrijblijvend een stadswandeling aanvragen. Toch liever een stadswandeling zonder gids? Download dan deze Historische Stadswandeling.

 

Bekijk de Nijmeegse stadswandelingen met gids - en reserveer direct!

 • Vrijblijvend informatie opvragen

  Ben je op zoek naar een specifieke soort stadswandeling in Nijmegen of heb je vragen over de stadswandelingen met gids? Wil je meer weten over de kosten, de duur of de toegestane groepsgrootte van een stadswandeling? De VVV Nijmegen helpt je graag! Vraag via het aanvraagformulier gratis en vrijblijvend informatie aan. Ook als je speciale wensen hebt kun je dit hier invullen.

  Vraag informatie aan
  Vrijblijvend informatie opvragen
 • Stadswandeling Nijmegen Reserveren

  Heb je al een stadswandeling gevonden die je leuk lijkt en wil je graag binnenkort op pad? Dan kun je via het aanvraagformulier Stadswandelingen Nijmegen direct een stadswandeling boeken. Met het formulier kun je een gids reserveren en een gewenste dag en tijd aangeven. De VVV Nijmegen komt dan zo snel mogelijk op jou terug zodat jullie Nijmegen al wandelend kunnen gaan verkennen!

  Reserveer een stadswandeling
  Stadswandeling Nijmegen Reserveren
 • Gratis stadswandeling Nijmegen zonder gids

  Ga je liever zelf op pad om het centrum van Nijmegen te ontdekken zonder gids? Bekijk dan hier de gratis stadswandeling die je zelf kunt lopen. Deze 5 kilometer lange stadswandeling newmt je mee in de rijke cultuurhistorie van Nijmegen. Download de wandelroute voor een routebeschrijving en lees de uitgebreide informatie en verhalen over gebouwen en andere bezienswaardigheden die je tijdens de route tegenkomt. 

  Bekijk de gratis stadswandeling
  Gratis stadswandeling Nijmegen zonder gids Wandelen Nijmegen waalkade centrum