4x 4Daagse souvenirs

Het is weer zo ver! De 4Daagse staat voor de deur, op dinsdag 18 juli mogen de wandelschoenen weer aan! Bij Citystore Nijmegen komt de liefde voor de 4Daagse tot leven. Of je nu een enthousiaste wandelaar bent die jaar na jaar deelneemt aan dit legendarische evenement, een trotse local die graag zijn of haar stad vertegenwoordigt, of een lief bedankje voor jouw gastgezin zoekt, je bent hier aan het juiste adres. In dit artikel lichten wij 4 mooie souvenirs uit als aandenken aan de memorabele momenten van de 4Daagse.

1. 4Daagse mok

Deze 4Daagse Mok kan niet ontbreken in je 4Daagse uitrusting. De mok van RVS is gemaakt van lichtgewicht roestvrijstaal en heeft een milieuvriendelijk beschermlaag. Met deze mok denk je ook na de 4Daagse nog altijd terug aan die leuke en uitdagende momenten tijdens de 4Daagse!

2. 4Daagse vlag

Inwoners, bezoekers en lopers, de kleuren Groen en Oranje zijn goed vertegenwoordigd tijdens de 4Daagse week. Door de houten steel zet je hem voor in je tuin/plantenbak of stop je hem in je rugzak als loper.

 

Lees verder

3. 4Daagse speldjes

Met deze 4Daagse speldjes decoreer jij gemakkelijk je tas of pet. Het speldje is voorzien van een vlindersluiting aan de achterkant waardoor deze makkelijk overal op te prikken is. Ook leuk om aan een wandelaar te geven, of zelf als aandenken te houden. 

4. 4Daagse bedels

De 4Daagse bedel, een unieke beloning voor een unieke prestatie. De 4Daagse bedels passen op de bedel-armbanden van Pandora, Trollbeads en Tedora. De bedels zijn erg geliefd en worden al jaren verzameld door vele liefhebbers.

Lees verder