Slot Doddendael

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteelt, rustig gelegen aan de rand van Ewijk. Het slot is een sfeervolle plek voor al je zakelijke evenementen en privé partijen. Door de goede bereikbaarheid en vele faciliteiten is het slot uitermate geschikt als vergader/congreslocatie tot 225 personen (in 1 zaal). Daarnaast zijn productpresentaties, personeelsfeesten en recepties tot 650 personen goed mogelijk.

Ook voor de particuliere gast biedt Slot Doddendael alle mogelijkheden. Van zondagse brunch of a la carte diner met de familie in Brasserie Baronne, voor je compleet verzorgde huwelijksfeest in de boomgaard of de binnenplaats, spetterend avondfeest in het Arsenaal of een groot diner voor 150 personen. Voor iedere gelegenheid heeft Slot Doddendael de juiste ambiance en ruimtes!

Slot Doddendael…een ontdekking Slot Doddendael beschikt nu ook over twee unieke kasteelkamers en één suite om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg.

Openingstijden

  • Voor besloten feesten, diners en bijeenkomsten maandag tot en met zondag iedere dag geopend op basis van reservering vanaf 10 personen.

Prijzen

  • Toelichting prijs: Gemiddelde prijs hoofdgerecht: € 11,00 - € 20,00Gemiddelde prijs per persoon per nacht incl. ontbijt: > €80,-

Kenmerken

Hier ga je heen