Rondje De Horst

Type: Wandelroute
Afstand: 10.0 km

Rondje De Horst

Type: Wandelroute
Afstand: 10.0 km

Dit Boerenlandpad loopt door de dorpskern De Horst in de buurt van het heuvelachtig gelegen Groesbeek. Onderweg kom je prachtige uitzichten tegen en geniet je van de natuur.

Met de Boerenlandpaden stellen grondeigenaren, die zelf het landschap rond deze routes beheren, hun eigendom open voor wandelaars. De Boerenlandpaden brengen agrarisch ondernemerschap, landschapsbeheer en recreatie samen.

Het Rondje De Horst brengt je over weilanden en boeren akkers in de buurt van Groesbeek. Het heuvelachtige landschap zorgt voor mooie vergezichten onderweg. Ook kom je langs de grens met Duitsland en de oude spoorlijn die hier vroeger liep.

De routebeschrijving is te vinden in de RoutAbel app

Afstand
10.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Ketelstraat 12
6562 LH De Horst
1

Camping de Leigraaf

Kom genieten van de prachtige natuur in Groesbeek, met bossen en heuvels, op onze zeer rustig gelegen camping. Wij zijn gelegen aan de Ketelstraat 26a De Horst, gemeente Groesbeek. Sinds enkele jaren hebben we een boerencamping bij onze stoeterij.Lees verder

Camping de Leigraaf
2

Luisterplek: Schuilend dorp

De buurtschap De Horst bij Groesbeek ligt op een steenworp van de Duitse grens. Bij de luchtlandingen op 17 september 1944 werd De Horst snel bevrijd. Maar niet voor lang. De Duitse troepen kwamen terug en De Horst lag midden in het schootsveld.Lees verder

Luisterplek: Schuilend dorp
Eindpunt: Ketelstraat 8
6562 LH Groesbeek