Geopad Molenhoek - Mookerheide NL-01

Type: Wandelroute
Afstand: 12,0 km

Geopad Molenhoek - Mookerheide NL-01

Type: Wandelroute
Afstand: 12,0 km

Geopaden volgen de nog altijd zichtbare sporen van de ijstijd. Op het Geopad Molenhoek - Mookerheide kom je afwisselend door bos en open gebied.

Aangeboden door: Geopaden

De route van het Geopad Molenhoek - Mookerheide NL-01 brengt je over twee schansen. De Heumense schans en de Mooker schans. Ook kom je onderweg langs de prachtige Mookerheide waar je fraai uitkijkt over het gebied van de stuwwal en het Maasdal. Maak met dit Geopad ook kennis met droogdalen, rivierduintjes, steilwanden, tijdlijnen en zwerfstenen.

Toelichting Startpunt

Vanuit Nijmegen en Venlo rijden er treinen naar Station Mook-Molenhoek en bussen rijden vanuit de richtingen Nijmegen, Malden en Gennep.

Routebeschrijving

Bekijk hier de meest actuele routebeschrijving als tekstbestand, inclusief kaart en uitleg. Het kan zijn dat je op de route stukjes tegenkomt die afwijken van de routebeschrijving in het routeboekje van de Geopaden. In de rubriek actuele route-informatie houdt de Vereniging Geopaden op de Stuwwal wandelaars op de hoogte van de meldingen die binnenkomen over afwijkingen op de route. Heb je zelf een melding? Geef het door door aan de Vereniging Geopaden op de stuwwal.

Afstand
12,0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Lindenlaan
6584 Molenhoek
1

Mookerheide

Mookerheide
Mook
2

Herberg Restaurant ’t Zwaantje

Herberg Restaurant ’t Zwaantje
Herberg Restaurant ’t Zwaantje
Groesbeekseweg 106
6585 KH MOOK
Eindpunt: Bovensteweg
6585 Mook