Geopad Stekkenberg Dekkerswald NL-04

Type: Wandelroute
Afstand: 9.0 km

Geopad Stekkenberg Dekkerswald NL-04

Type: Wandelroute
Afstand: 9.0 km

Geopaden volgen de nog altijd zichtbare sporen van de ijstijd. Dit geopad brengt je langs een van de fraaiste droogdalen van het gebied en de stuwwal die meer dan 150.000 jaar geleden ontstond.

Aangeboden door: Geopaden

Geopad Stekkenberg Dekkerswald NL-04 is voor het grootste deel een boswandeling. Vanaf de bovenrand van het stuwwalplateau aan de noordwestkant van Groesbeek wandel je tot het begin van de spoelzandvlakte bij het zweefvliegveld bij Malden. De route loopt door één van de fraaiste droogdalen van het stuwwalgebied, het Kraaiendal, dat praktisch in zijn geheel doorlopen wordt. Ook maak je onderweg kennis met meerdere andere mooie droogdalen ten westen van het Dekkerswald.

Toelichting startpunt:
Groesbeek, bovenaan de Stekkenberg waar de Nijmeegsebaan overgaat in de Nieuweweg, bij Bosbesstraat en het begin van de Maldensebaan.

Routebeschrijving

Bekijk hier de meest actuele routebeschrijving als tekstbestand of als navigatiebestand voor smartphone of GPS-apparaat. Het kan zijn dat je op de route stukjes tegenkomt die afwijken van de routebeschrijving in het routeboekje van de Geopaden.

Afstand
9.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Nijmeegsebaan
Groesbeek
1

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is een klasse apart met 45 prachtige holes verdeeld over 2 golfbanen in een schitterende omgeving. We beschikken over uitstekende faciliteiten zoals een overdekte driving range, oefenholes en een putting green.Lees verder

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen Golfbaan het Rijk van Nijmegen
Eindpunt: Nijmeegsebaan
Groesbeek