Via Romana étappe Kleve - Bedburg Hau - Kalkar

Type: Fietsroute
Afstand: 50,0 km

Via Romana étappe Kleve - Bedburg Hau - Kalkar

Type: Fietsroute
Afstand: 50,0 km

Deze fietsroute is onderdeel van de Via Romana fietsroute. De étappe Kleve - Bedburg Hau - Kalkar leidt je over de grens langs Romeinse bezienswaardigheden in de omgeving rondom de historische Duitse steden Kleve, Beburg Hau en Kalkar

Neem alvast een kijkje

Deze fietsroute is onderdeel van de Via Romana fietsroute. De étappe Kleve - Bedburg Hau - Kalkar leidt je over de grens langs Romeinse bezienswaardigheden in de omgeving rondom de historische Duitse steden Kleve, Beburg Hau en Kalkar.

Deze route over de grens voert je langs en door de omgeving van de Duits historische steden Kleve, Bedburg Hau en Kalkar. Beleef tijdens deze route meer dan 2000 jaar aan historie en ontdek wat er over de jaren heen is overgebleven van de Romeinse geschiedenis. Beleef de oud Duitse stad Kleve! Beklim de beroemde Kleefse Zwanenburcht uit de 11 eeuw of ontspan in de Kleefse tuinen. Ontdek de stad Bedburg Hau en maak een korte stop bij Musuem Schloss Moyland, waar moderne kunst getoond wordt te midden van een historisch park. Bezoek het historische marktplein van Kalkar met de zeer indrukwekkende St. Nicolaikerk.

Wil je de volledige Via Romana fietsen? Bekijk hier de lange afstandsroute! 

Afstand
50,0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Wiesenstraße
47533 Kleve
Eindpunt: Wiesenstraße
47533 Kleve