Vierdaagse routes

Oefenen voor de Nijmeegse Vierdaagse? - Bekijk hier je route

Ga je de Nijmeegse Vierdaagse lopen of ben je op zoek naar een specifieke Vierdaagse Route? Bekijk dan hier het overzicht met alle routes van de Nijmeegse Vierdaagse. Voorheen vond je alle routes en afstanden in de 'Alledaagse app'. Nu bekijk je de 30, 40 en 50 kilometer routes van de dag van Cuijk, de dag van Wijchen, de dag van Groesbeek en de dag van Elst hier. Start klaar? Trainen maar!

Plattegrond en afstand

Als je klikt op de Vierdaagse Route die je wilt lopen krijg je een Vierdaagse Routekaart te zien. Op deze pagina staan de uitgestippelde routes en hun afstand op de plattegrond. Vroeger kon je de Vierdaagse  afstanden en plattegronden zien in de Alledaagse app. Je kunt nu je route printen of downloaden in GPS-formaat op je smartphone via deze pagina.

Lees verder
Wandelen in Nijmegen bij de Waalbrug

 

De dag van Cuijk

 

De Vierdaagse Route van dag van Cuijk komt vanuit Nijmegen langs Malden, Molenhoek, Mook en Middelaar, Cuijk en het mooie natuurgebied De Hatertse en Overasseltse Vennen. Loop je deze route? Dan sla je drie vliegen in één klap; je komt door Gelderland, Noord-Brabant én Limburg!

 

Bekijk de afstanden van de dag van Cuijk

 

 

De dag van Wijchen 

 

De Vierdaagse Route van dag van Wijchen komt vanuit het westen van Nijmegen door Beuningen, Niftrik, Wijchen en langs de prachtige Hatertse en Overasseltse Vennen. De route brengt je langs uitgestrekte uiterwaarden en waterbestendige dijken.

 

Bekijk de afstanden van de dag van Wijchen

 

 

De dag van Groesbeek 

 

De Vierdaagse Route van de dag van Groesbeek is de mooiste van de Nijmeegse Vierdaagse. De route van de dag van Groesbeek komt door bosrijke natuur en langs het water. Vanuit zuid Nijmegen kom je door Malden, Molenhoek, Mook en het heuvelachtige Berg en Dal en Groesbeek. De gevreesde maar fraaie Zevenheuvelenweg zit ook in deze route.

 

Bekijk de afstanden van de dag van Groesbeek

 

 

De dag van Elst

 

De Vierdaagse Route van de dag van Elst brengt je door De Betuwe. De dag van Elst komt langs Lent, Bemmel, Elst. Huissen, Arnhem, Valburg en Oosterhout. Al wandelend zie je groene boomgaarden en loop je het beroemde stuk over de dijk tussen Oosterhout en Lent.

 

Bekijk de afstanden van de dag van Elst