Leef je uit: lekker ravotten in het Rijk van Nijmegen

Een dagje uit waar je de kinderen echt blij mee maakt? In het Rijk van Nijmegen zijn er genoeg speeltuinen te vinden! We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Chimpie Champ

Een speeltuin compleet in het teken van de jungle! Klauteren als een aap op springkussens en trampolines en dansen bij de kinderdisco. Door de zachte matten kunnen de kinderen zich helemaal uitleven! Al dat klimmen en klauteren zorgt voor trek. Bij Chimpie’s Corner kunnen kinderen én volwassenen terecht voor een lekkere snack. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij Chimpie Champ kan je (tegen betaling) ook gezellig bowlen! Wanneer kom je langs?

Speeltuin de Leemkuil

Ga op groot avontuur in de bossen van Speeltuin de Leemkuil! Een dag vol schommelen, klimmen en glijden. De avonturier komt in iedereen naar boven! Leef je uit in het Oosterse speelkasteel en ga mee met een ritje met de trein. Breng voor echte spanning en sensatie een bezoekje aan het Romeinse speelgebied, waar een bijzonder fort staat. Ga op ontdekkingstocht!

Pret inn

Bij indoor speeltuin Pret Inn is speelplezier gegarandeerd. Met fantastische attracties en uitdagende spelelementen wordt een bezoekje aan Pret Inn een leerzame beleving. De Snowglider van bijna zestien meter is vast de favoriet van de dag! De bijna twintig meter lange familieglijbaan maakt vast ook grote indruk waar je met z’n vieren naar beneden glijdt. Nog niet uitgeklauterd? De trampolines, ballenschieters en een voetbalveldje zijn goed voor uren plezier.

Speeltuin Brakkefort

Speeltuin Brakkefort is tot 5 april op elke woensdag van 12:30 tot 16:30 uur geopend om lekker te ravotten. En vanaf 6 april zijn ze iedere dag geopend! Er zijn tal van verschillende toestellen waar de kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Lekker samen springen op het springkussen, roetsjen van de kabelbaan of klauteren op de toestellen. Voor de ouders is er natuurlijk een fijn, overzichtelijk plekje waar je kan genieten van een heerlijk kopje koffie.

Landerij de Park

Leren én ontdekken tegelijkertijd: dat kan bij Landerij De Park. Op verschillende, verrassende manieren kom je in aanraking met de natuur. Je ogen uitkijken in de moestuin, dwalen door een labyrint én een bezoek brengen aan de kinderboerderij. Als je geluk hebt, kan je zelf verse broodjes bakken en varen in het bootje. Leren hoeft niet saai te zijn!

Nijmegen heeft nog veel meer te bieden! - De nieuwste artikelen boordevol inspiratie