VVV

Momenteel zijn onze VVV locaties vanwege de huidige coronamaatregelen gesloten. Heb je een vraag aan onze VVV medewerkers en wil je graag snel antwoord? Klik dan rechtsonder op het chaticoon om je vraag te stellen.

Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen in één van onze VVV locaties.

Hartelijke groet,

De medewerkers van Visit Nijmegen

Drone, Nijmegen, luchtfoto

Drone, Nijmegen, luchtfoto

© Kingling

Stadsgids Nijmegen

Ga je binnenkort een dagje of weekendje weg naar Nijmegen? Dan mag je deze handige stadsgids zeker niet vergeten. Boordevol tips, bezienswaardigheden en leuke weetjes over Nijmegen. Ook vind je een gratis stadswandeling door Nijmegen met een plattegrondje in deze brochure. Deze wandelroute voert je in ongeveer anderhalf uur langs een aantal van de historische plekken en gebouwen die Nijmegen rijk is.

Lees verder
Download gratis

De VVV's in het Rijk van Nijmegen

© Ministerie van Beeld

Plattegrond Nijmegen

Ben je op zoek naar een gratis plattegrond van Nijmegen? Download dan de centrumplattegrond van Nijmegen. Op deze kaart van het centrum van Nijmegen staat onder andere praktische informatie zoals waar je kunt parkeren, waar de VVV Nijmegen zit en welke bezienswaardigheden en musea er zijn. Daarnaast worden er op de achterzijde van de kaart wat leuke tips gegeven voor de lunch, het diner of waar je kunt overnachten in Nijmegen.

Lees verder
Download gratis