VVV

De VVV Rijk van Nijmegen, dé plek voor al uw toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad, streek en regio. Je wordt bij de VVV Nijmegen gastvrij ontvangen en professionele VVV medewerkers informeren je onder meer over waar je ontspannen en zorgeloos kunt blijven slapen, heerlijk kunt eten en drinken, over attracties & bezienswaardigheden en over dagjes uit met auto-, fiets- en wandelroutes. Of over winkelen en uitgaan en hoe je het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op uw plaats van bestemming komt. 

Ook informeert de VVV je met enthousiasme over de natuur, cultuur en historie van de omgeving, want de VVV medewerker is lokaal geworteld en van alle wetenswaardigheden uitstekend op de hoogte. Zo vertellen zij over de geheime en bijzondere plekjes die net niet op internet te vinden zijn. Je ontdekt het zelf met een Stadswandeling begeleid door een ervaren VVV gids. 

Stadsgids

Ga je binnenkort naar Nijmegen? Dan mag je deze stadsgids zeker niet vergeten. Boordevol tips en leuke weetje over Nijmegen. Ook zit er een gratis stadswandeling bij door het centrum van Nijmegen. Deze historische wandeling voert je langs een aantal van de historische plekken en gebouwen die Nijmegen rijk is.

Download gratis

VVV's - in het Rijk van Nijmegen

Plattegrond

Ben je op zoek naar de weg in Nijmegen? Download dan de centrumplattegrond van Nijmegen. Hierop staan ook de parkeergarages weergegeven.

Download gratis