Thuisblijftips in het Rijk van Nijmegen

Thuis ontspannen met tips van Thermen Berendonck

Ook nu bijna iedereen thuis zit en thuis aan het werk is, blijft een momentje voor jezelf en lekker ontspannen zeker belangrijk. Voorlopig is het niet mogelijk om hiervoor een sauna, wellness of thermencomplex te bezoeken. Thermen Berendonck biedt de oplossing in deze rare tijd. Meld je aan en ontvang iedere dag handige tips over hoe je kunt ontspannen, de wellness in huis kunt halen en praktische oefeningen voor rust en balans.

Meld je hier aan

Je eigen arthousefilm thuisbioscoop

De nieuwste arthousefilms van het grootste filmtheater van Europa, LUX, bekijk je nu gewoon vanaf je bank. Op het online platform Picl staat een ruim en gevarieerd aanbod aan films en documentaires. Met het bekijken van een film via Picl steun je LUX ook nog eens in deze moelijke tijd. Dus kiezen en kijken maar!

Bekijk het aanbod

De Betuwe in beeld - Gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog

Regisseur Bram van Workum brengt met een korte speelfilm verandering aan het relatief onbekende oorlogsverhaal van de Betuwe. Dit verhaal vertelt hij samen met verschillende re-enactmentverenigingen en Exodus Huissen. De film wordt in mei 2020 uitgebracht en zal dan bij diverse historische en educatieve initiatieven te zien zijn. Gezien de huidige maatregelen zal het waarschijnlijk wat later zijn voordat de korte speelfilm te kijken is bij bijvoorbeeld het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Hieronder toch alvast even een voorproefje.


Betuwe 44 from CineCrowd on Vimeo.